Libnet.ro
UNICEF

13:00

MINUNILE din Nepal. Imaginile cu un bebelus scos in viata de sub daramaturi au facut inconjurul lumii

Antena3 Antena3,
MINUNILE din Nepal. Imaginile cu un bebelus scos in viata de sub daramaturi au facut inconjurul lumii

Un bebelus in varsta de patru luni a fost scos in viata de sub tonele de daramaturi, la mai bine de 22 de ore de la producerea cutremurului devastator din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti. Desi au. continuă pe Antena3

Numarul victimelor cutremurului devastator din Nepal ar putea ajunge la 10.000 - premierul Sushil Koirala

Numarul victimelor cutremurului din Nepal ar putea ajunge la 10. 000, a declarat marti primul ministru, in timp ce locuitorii, frustrati de raspunsul lent al guvernului, sapa cu mainile goale in incercarea de a gasi in viata persoanele apropiate ingropate sub daramaturi, scrie Reuters.

VIDEO Imagini filmate cu drona: Dezastrul cauzat de cutremurul din Nepal

Aproximativ 3800 de persoane au fost ucise si peste 100. 000 au ramas fara casa in urma cutremurului din Nepal, cel mai grav din ultimii 80 de ani. Acesta a distrus zone intregi din cartierele vechi ale capitalei nepaleze si a fost suficient de puternic pentru a fi resimtit in India, Bangladesh, Tibet si Pakistan. Imaginile filmate cu o drona deasupra capitalei Katmandu arata dezastrul cauzat de cutremur.

Nou bilant dupa cutremurul din Nepal: 2.450 de oameni si-au pierdut viata. Aproximativ 6.000 de persoane au fost ranite

450 de oameni si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui nou bilant difuzat duminica de un reprezentant al Ministerului de Interne de la Kathmandu, informeaza agentia DPA. Bilantul.

Avalansa de pe Everest cauzata de cutremurul din Nepal a facut victime: Aventurierul Google a murit

Un vechi membru al companiei Google, cunoscut si sub numele de aventurierul Google a murit prins de avanlansa declansata de cutremurul din Nepal, potrivit Hotnews. Compania a confirmat stirea intr-un.

Octavian Segarceanu, autorul cartii Namaste, face o campanie umanitara pentru a ajuta un ghid din Nepal. Barbatul este cel care l-a inspirat sa scrie

Octavian Segarceanu, autorul cartii Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India face o campanie umanitara pentru a ajuta un ghid din Nepal, scrie Digi 24. Tragedia din Nepal, provocata de seismul de 7,8.

Crucea Rosie Romana, apel umanitar pentru sinistratii din Nepal

Crucea Rosie Romana se alatura eforturilor Federatiei Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie si lanseaza un apel umanitar de urgenta pentru sprijinirea miilor de victime ale cutremurului din Nepal. Campania consta in colectarea de fonduri online si direct, in conturile deschise special pentru acest apel.

MAE: inca doi romani au fost localizati, dupa cutremurul din Nepal

Ministerul de Externe a anuntat, luni, ca inca doi romani au fost localizati, in urma cutremurului din Nepal, toti fiind in afara oricarui pericol. in acest moment, numarul total al romanilor localizati in Nepal a ajuns la 30.

Ajutor international pentru cei afectati de cutremurul din Nepal: FMI, Google, Unicef, precum si mai multe guverne si-au anuntat sprijnul

Cutremurul devastatator din Nepal a declansat o mobilizare la nivel internationale. Astfel, FMI a anuntat ca este gata sa trimita o echipa in Nepal, pentru evaluarea necesarului de finantare, informeaza.

Cutremurul din Nepal: Google contribuie la gasirea oamenilor disparuti cu ajutorul unui serviciu online

Google contribuie la gasirea persoanelor disparute in urma seismului devastator care a avut loc sambata in Nepal prin intermediul serviciului online Person Finder. Acest serviciu online creat de Google permite supravietuitorilor seismului din Nepal si avalansei de pe muntele Everest sa intre in legatura cu rudele lor care sunt ingrijorate din cauza faptului ca nu mai aveau vesti de la ei.

De ce cutremurul din Nepal nu a fost o surpriza pentru geologi

Cutremurul de 7,9 pe scara Richter care a lovit sambata dimineata Nepal, la ora locala 11. 11, s-a produs la o adancime de 10 km, aproape de capitala Kathmandu. Cutremurul a fost atat de puternic, incat a provocat o avalansa pe varful Everest si a facut mai mult de 2. 000 de victime. Totusi, sunt cateva date stiintifice [] De ce cutremurul din Nepal nu a fost o surpriza pentru geologi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )