Libnet.ro
UNICEF

15:00

Numarul victimelor cutremurului devastator din Nepal ar putea ajunge la 10.000 - premierul Sushil Koirala

Hotnews Hotnews,
 Numarul victimelor cutremurului devastator din Nepal ar putea ajunge la 10.000 - premierul Sushil Koirala

Numarul victimelor cutremurului din Nepal ar putea ajunge la 10. 000, a declarat marti primul ministru, in timp ce locuitorii, frustrati de raspunsul lent al guvernului, sapa cu mainile goale in incercarea de a gasi in viata persoanele apropiate ingropate sub daramaturi, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Alti 9 cetateni romani, localizati de MAE dupa cutremurul devastator din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul devastator din Nepal, toti fiind in siguranta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca pe.

Cel putin 1.400 de morti, dupa CUTREMURUL DEVASTATOR din Nepal. Guvernul instituie stare de urgenta in zonele afectate

10 - Peste 1. 400 de oameni au murit in urma cutremurului produs in aceasta dimineata in Himalaya, anunta autoritatile locale, care spun, de asemenea ca bilantul este provizoriu. Numarul victimelor .

CUTREMURUL devastator din Nepal, EXPLICAT de seismologi. Ce s-a intamplat de fapt

Cel mai mare seism din Nepal din ultimii 81 de ani, produs sambata, cu o magnitudine de 7,8, urmat duminica de mai multe replici, dintre care cea mai puternica a fost de 6,7, este rezultatul ciocnirii a doua.

Replica de 6,7 magnitudine dupa seismul devastator din Nepal. Alpinistul Alex Gavan: inca un cutremur si trei mici avalanse

Un nou seism puternic a avut loc duminica in India si Nepal, find vorba despre o replica a cutremurului de 7,8 magnitudine inregistrat sambata, informeaza Reuters. Potrivit United States Geological Survey,.

Doi romani, BLOCATI in Himalaya dupa cutremurul devastator din Nepal. REACTIA MAE

50 - MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi.

Romani surprinsi de cutremurul devastator din Nepal

Cateva mii de morti si raniti au fost scosi de sub daramaturi de salvatori. Sute de cladiri, printre care si un turn vechi de doua secole din capitala Katmandu, s-au prabusit.

Cutremurul din Nepal: costul catastrofei depaseste 5 miliarde de dolari

Costul economic al cutremurului devastator din Nepal este asteptat sa depaseasca 5 miliarde de dolari, echivalentul a 20% din PIB al statului asiatic de mici dimensiuni, potrivit unui raport al companiei de cercetare IHS, citat de CNBC .

Replica a cutremurului din Nepal. Manager Google, pe lista victimelor

O replica puternica, cu magnitudinea de 6,7, s-a inregistrat duminica in regiunea Kathmandu, la o zi dupa seismul devastator din Nepal, declansand, potrivit alpinistului roman Alex Gavan, alte trei avalanse de mici dimensiuni pe Muntele Everest.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Cutremurul din Nepal ar putea scadea cu 20% PIB-ul tarii

Costul economic al cutremurului devastator care a lovit sambata Nepalul, provocand moartea a 3. 218 persoane si ranind alte mii de persoane, ar putea depasi cinci miliarde de dolari, echivalentul a 20% din Produsul Intern Brut PIB) al acestei tari sarace, sustin analistii de la IHS, conform CNBC, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )