Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Ardelean, fostul sef al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Mircea Ardelean, fostul sef al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare a fost trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiva inculpatului Ioan Mircea Ardelean, director executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare. continuă pe Adevărul

Directorul executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare, trimis in judecata

Procurorii DNA Oradea au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului a directorului executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare Ioan Mircea Ardelean pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata, se arata in comunicatul de presa al DNA.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, la un nou termen in dosarul Motorina

Fostul sef al ANAF din perioada guvernarii Boc, Sorin Blejnar, a sosit astazi la Curtea de Apel, la un nou termen in dosarul Motorina. Pe langa Blejnar, in fata magistratilor au fost citati toti inculpatii.

Seful Directiei Finantelor Publice Ploiesti, arestat preventiv

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, plasat in arest la domiciliu de Tribunalul Prahova dupa ce DNA l-a retinut sub acuzatia de luare de mita, a fost arestat preventiv, in aceasta seara, Curtea de Apel admitand contestatia procurorilor in acest caz.

Seful Finantelor Publice Ploiesti, ARESTAT preventiv, pentru luare de mita

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, plasat in arest la domiciliu de Tribunalul Prahova, dupa ce DNA l-a retinut sub acuzatia de luare de mita, a fost arestat preventiv, marti seara, Curtea de Apel admitand contestatia procurorilor in acest caz, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )