Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mircea Badea: in cazul Liviei Stanciu, este si tupeu, si nesimtire, si cinism, si sfidare

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: in cazul Liviei Stanciu, este si tupeu, si nesimtire, si cinism, si sfidare

Mircea Badea a comentat declaratia sefei ICCJ care refuza sa-si dea demisia in urma scandalului Rarinca, spunand ca, in cazul Liviei Stanciu vorbim, printre altele, de tupeu si sfidare. in cazul doamnei. continuă pe Antena3

Predoiu, despre cererea lui Tariceanu de demitere a Laurei Kovesi si a Liviei Stanciu: Senatul face legi, nu justitie in justitie. Declaratia lui Tariceanu ignora litera Constitutiei

Catalin Predoiu a declarat ca autoritatea care face justitie in justitie, inclusiv in cazul erorilor judiciare, este Consiliul Superior al Magistraturii, referindu-se la cererea depusa de Tariceanu,.

Mircea Badea: Vasilica Danilet incearca sa explice ca doamna Stanciu nu se pricepe, ca cetatean, la fapte penale. Dar altfel este un magistrat exceptional

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca nu CSM reuseste din nou sa dovedeasca un comportament penibil. Citesc o fraza.

Mircea Badea: Doamna Stanciu, daca va mai abtineti din cariera de Ana Pauker, s-ar putea sa scapati!

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, cel mai recent curent de toparlanism:Ati vazut ca exista un curent de toparlani acum care pronunta.

Mircea Badea: Doamna Stanciu a bagat un om nevinovat la puscarie si era preocupata astazi cu nepotismul din cabinetele parlamentare

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, ca demersul lui Calin Popescu Tariceanu i se pare absolut normal si uman. Eu sunt foarte bucuros.

Mircea Badea: Solicit o interventie publica a presedintelui Iohannis in cazul Rarinca

Mircea Badea i-a cerut presedintelui Iohannis sa aiba o interventie publica in cazul Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest si, ulterior, a fost declarata nevinovata. Mariana Rarinca a.

Mircea Badea: Eu cred ca se impune sa iesim in strada, din solidaritate cu doamna Rarinca

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, ca si-ar dori sa vada ceva mai multa initiativa din partea presedintelui Iohannis, cand vine vorba de cazul.

Mircea Badea: Dupa volumele Pas cu pas si Primul pas, astept cartea Pas-pas

Mircea Badea a recunoscut, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, ca se bucura ca doamna Udrea nu mai este in sferele puterii si a remarcat ca s-a facut un schimb intre.

Mircea Badea: Lupta anticoruptie da rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, de luni, ca este foarte fericit de decizia iCCJ referitoare la masinile parcate neregulamentar dar a punctat si ca nivelul de trai al romanilor a.

Mircea Badea: Domnul Catalin Boboc ar trebui arestat pentru trafic de droguri si intrebat cum comenteaza dupa ce iese din puscarie

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, miercuri seara, ca ar vrea sa vada cum s-ar simti Catalin Boboc, presedintele Comisiei Juridice din Senat, daca si dansul ar trece prin.

Mircea Badea: Doamna Rarinca a fost eliberata de justitie si propaganda SRI zice ca Tariceanu a atacat justitia

Mircea Badea a comentat reactiile jurnalistilor propagandisti referitoare la scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu, de marti. SRI si-a dezlantuit propaganda. Deci toti acoperitii din presa au a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )