Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Badea: Pe orice om din Romania vrei sa-l faci pulbere, il faci cu ajutorul acuzatiilor de santaj

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Pe orice om din Romania vrei sa-l faci pulbere, il faci cu ajutorul acuzatiilor de santaj

Mircea Badea a discutat, in cadrul interventiei din emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, implicatiile juridice pe care le poate avea acuzatia de santaj. Santajul absoarbe talharia. Deja sunt. continuă pe Antena3

De ce nu este de acord Mircea Badea sa existe UDMR

Mircea Badea a spus, miercuri, ca nu este de acord ca in Romania sa existe partide pe criterii etnice, cum este, spre exemplu, UDMR. in schimb, realizatorul emisiunii in gura presei arata ca nu are nimic.

Mircea Badea, despre ancheta privind seful Antena Group: DNA a gandit bine miscarea

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de joi seara a emisiunii in Gura Presei, ancheta condusa de DNA in cazul sefului Antena Group. Astia de la DNA, cand au gandit miscarea asta, au gandit-o.

Mircea Badea: Nu stiu cata credibilitate mai are DNA. De la ce punct o negociere devine santaj?

Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii 100 de Minute, acuzatiile de santaj care i se aduc sefului Antena Group de catre DNA. Nu stiu cata credibilitate mai are DNA . ), nu stu cata lume.

Mircea Badea, despre blocarea pietei masinilor second-hand: Administratia cere dovada platii unei taxe la care nu are evidenta

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, situatia pietei masinilor second hand care este blocata de timbrul de mediu. Nu ti se pare ca este de o.

Femeia careia Mircea Badea ii poarta un respect enorm

Mircea Badea a fost invitat de Mihai Gadea sa prezinte o persoana care merita statutul de erou, in cadrul editiei speciale a emisiunii Sinteza Zilei. Pentru a destinde atmosfera, realizatorul emisiunii in.

Mircea Badea are o problema cu fumatorii: N-am inteles de ce sa-mi var in orificiul bucal un bat fumegand

Mircea Badea a comentat luni seara, la in Gura Presei, pe tema fumatului. Milioane de romani sunt dependenti de tutun si nu pot controla acest viciu. Badea nu este de acord cu aceasta dependenta si a afirmat.

Mircea Badea, despre ancheta DNA privind seful Antena Group: Nu ne lasam nici intimidati, nici impresionati. Doamna Kovesi face ce stie

Mircea Badea, relizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, nu se arata surprins de atacurile DNA de astazi asupra sefului Antenei 1 si sustine ca nu ne lasam nici intimidati, nici.

Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

Ea - o veritabila promotoare a unui stil de viata sanatos, mandra posesoare a unui trup perfect. El unul dintre cei mai directi si acizi oameni de televiziune. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu bine sudat si extrem de frumos. Aparitiile lor impreuna la evenimente mondene sunt extrem de rare, insa atunci cand aleg sa raspunda afirmativ unei invitatii, o fac de fiecare data cu stil. Continue reading .

Mircea Badea, despre demisia lui Daniel Funeriu din PDL: Eu nici nu stiu cum o sa rezist acestui soc

Mircea Badea a comentat, la inceputul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei, demisia din PDL a lui Daniel Funeriu. Sunt intr-o degringolada, intr-o panica. ) Eu nici nu stiu cum o.

Heineken incaseaza dividende de circa 42 mil. euro de la subsidiara din Romania

Grupul olandez Heineken, al treilea mare producator de bere la nivel mondial, va incasa de la subsidiara din Romania dividende in suma bruta de 180,27 milioane de lei 41,7 milioane de euro) pentru exercitiul financiar 2012.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )