Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mircea Badea: Am un sentiment de plinatate cetateneasca vazand cum lucreaza DNA. Asa da!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Am un sentiment de plinatate cetateneasca vazand cum lucreaza DNA. Asa da!

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu despre gestul presedintelui Klaus Iohannis, dar si despe comunicatul trimis de DNA, in care explica de ce nu au. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Eu experimentez o reala satisfactie vazand-o pe Udrea in situatia asta

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi a emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu despre situatia fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea. Eu ma asteptam si speram sa spuna lucruri, nu.

Mircea Badea: Udrea este intr-o situatie foarte ingrata

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul interventiei sale la Sinteza Zilei despre cele mai fierbinti subiecte, respectiv o parte dintre declaratiile Elenei Udrea. Mircea Badea a comentat si aparitia numelui.

Carmen Bruma si Mircea Badea, parinti din nou? Iata ce spune Carmen despre un al doilea copil!

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt parintii unui baietel de aproape un an. Multi apropiati ii intreaba daca planuiesc sa aduca pe lume un al doilea copil. Iata ce raspunde fosta prezentatoare de televiziune.

Mircea Badea: 10 ani DNA-ul nu a deranjat-o pe Udrea. Brusc, intr-o zi, a avut revelatii despre fapte penale in legatura cu trei dosare; toate vechi

Mircea Badea a subliniat, marti, la Previziunile zilei, comentand ancheta DNA asupra Elenei Udrea, ca nu putem vorbi despre justitie atunci cand niste cetateni instrumentand in cele din urma dosare corecte,.

Mircea Badea, dialog imaginar Basescu - Udrea. Cine e Arpagic

Mircea Badea a comentat in editia de duminica seara afirmatiile Elenei Udrea care a spus, intr-o emisiune TV ca, desi a fost informat despre faptul ca adjunctul SRI Florian Coldea ar fi influentat justitia,.

Mircea Badea: Discursul lui Traian Basescu este plin de contradictii logice

Mircea Badea a reactionat, dupa cel mai recent atac al lui Traian Basescu la adresa Antena 3. Nu a existat iesire publica a acestui personaj sinistru fara referiri la Antena 3. Discursul de astazi este plin de.

Reactia lui Mircea Badea dupa atacul la Antena 3, lansat de Traian Basescu

Jurnalistul Mircea Badea a raspuns promt pe pagina sa de Facebook acuzatiilor facute de Traian Basescu la adresa televiziunii Antenei 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )