Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Badea, solidar cu victimele abuzurilor: Cu fundita in piept, nu pot sa fac divertisment

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, solidar cu victimele abuzurilor: Cu fundita in piept, nu pot sa fac divertisment

Justitia de la noi este odioasa, iar romanii se arata mai interesati de emisiunile cu bucatari decat de lucrurile grave care se intampla in tara, a spus Mircea Badea, marti, dupa ce Antena 3 a demarat. continuă pe Antena3

Antena 3, solidara cu victimele abuzurilor. Mihai Gadea: Viata si integritatea corporala sunt sfinte

Mihai Gadea a lansat un apel national la solidaritate cu victimele abuzurilor de tot felul, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, in contextul in care o agresorii unei eleve din Vaslui sunt inca in.

Mircea Badea: Justitia de la noi este odioasa

Justitia de la noi este odioasa, iar romanii se arata mai interesati de emisiunile cu bucatari decat de lucrurile grave care se intampla in tara, a spus Mircea Badea, marti, dupa ce Antena 3 a demarat.

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

Mircea Badea: Doamna Gorghiu a spus ca nu e treaba politicienilor sa comenteze deciziile justitiei. in cazul Vaslui vrea sa intervina premierul?

Mircea Badea a comentat reactia Alinei Gorghiu in cazul fetei violate din Vaslui, dupa ce copresedinta PNL a spus ca ar trebui sa intervina premierul in privinta eliberarii acuzatilor, iar in alte cazuri.

Cum protesta Mircea Badea acum 12 ani VIDEO

Mircea Badea a postat pe blog-ul sau o poza cu protestul lui iunie 2003, in fata Guvernului, pe trotuarul cu muzeul Antipa, cu reporteri din presa vremii.

Mircea Badea: Eu sunt cel mai mare fan al presedintelui Iohannis. Vreau TVA de 25%, dublarea impozitelor si CAS de 30%

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, duminica seara, ca este fan al presedintelui Klaus Werner Iohannis. Apropo de Codul Fiscal, eu il apreciez foarte mult pe domnul presedinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )