Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Sunt cel mai bun prieten al cainelui. Iata imaginea care face mai mult decat 1000 de cuvinte

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sunt cel mai bun prieten al cainelui. Iata imaginea care face mai mult decat 1000 de cuvinte

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei se declara cel mai bun prieten al cainelui. Pentru ca o poza face mai mult decat 1000 de cuvinte, va lasam sa va lamuriti. Vezi AICI editia integrala a. continuă pe Antena3

XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android

Desi putea fi instalat si in trecut prin intermediul unor artificii, de acum inainteKodi XBMC este disponibil pe Google Play. Anul trecut, populara platforma software cross-platform pentru HTPC-uri si-a schimbat numele din XBMC in Kodi. Terminologia folosita este insa mai putin importanta, relevanteste ca nu mai trebuie sa depuneti vreun efort suplimentar pentru a folosi [] XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Andra si Inna sunt cel mai difuzate la radio si TV in prima jumatate a lui 2015! Vor castiga la Media Music Awards?

Andra si INNA sunt artistele cele mai difuzate la posturile de radio si televiziune din Romania, in prima jumatate a anului 2015! Oare vor castiga trofeele Media Music Awards? .

Cel mai bun exemplu de ce trebuie sa lupti pentru pasiunile tale: cercetarea unui roman i-ar putea ajuta pe cei ce sufera de tulburari gastrointestinale

Dan Vodnar este un cercetator pasionat din Cluj care a primit saptamana aceasta doua recunoasteri ca munca sa nu e in van: a fost selectat de Comisia Europeana in semifinala unui concurs de inovare sociala si i s-a acordat o mentiune speciala la concursul pentru tineri cercetatori in stiinta si inginerie de clujeanca Rada Mihalcea, profesoara la Universitatea din Michigan, inclusa in Top 100 de tineri cercetatori ai Americii, premiati de Obama.

Doua companii din domeniul aviatiei, in topul randamentelor

Actiunile IAR Ghimbav IARV) au saltat fulminant, cu 41,72%, raportat la euro, in perioada 15-22 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), fiind urmate in top de o alta companie din domeniul aviatiei, Aerostar Bacau ARD).

Planta care distruge microbii: rozmarinul, cel mai bun antiseptic, inchide ranile si tine treaza memoria

Un extraordinar antiseptic, rozmarinul a fost folosit pentru purificarea aerului pana in secolul XX in spitalele din Europa, prin arderea de crengute. Proprietatile binefacatoare ale plantei sunt date de diferite tipuri de antioxidanti pe care le contine. Planta este foarte de bogata in vitamine din complexul B, cantitati importante de vitamina A si vitamina C.

Petrecere pe malul Borcei. Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.

Bancul zilei: Cine poate converti cel mai bine un urs

Un preot catolic, un pastor reformat si un rabin vor sa afle care e cel mai bun in meseria sa. Se duc in padure, isi aleg cate un urs si incearca sa-l converteasca. Ulterior, catolicul povesteste: - Am gasit un urs, i-am citit Catehismul si l-am stropit cu agheasma. Saptamana viitoare il astept la impartasanie. - Am gasit un urs si i-am tinut o predica.

Mircea Badea: Astept sa vina meseriasii, sa vina PDL la guvernare

Mircea Badea a spus, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei ca ce se intampla acum pe scena politica este simpla asteptare si ca un singur lucru conteaza. Astept sa vina baietii, sa vina meseriasii.

Mircea Badea: Retraim in Romania lui Ceausescu

Mircea Badea este de parere ca retraim in perioada lui Nicolae Ceausescu, diferentele intre Romania de acum si cea de atunci fiind doar de forma, nu si de fond. Dupa parerea mea retraim in Romania.

Concurs inedit la Havana: Mai multi barmani cubanezi si americani s-au intrecut in prepararea celui mai bun Daiquiri, intr-un cimitir

Mai multi barmani cubanezi si americani au participat la o competitie inedita la Havana, intrecandu-se in prepararea celui mai bun Daiquiri. Potrivit Digi 24, concursul a avut loc intr-un cimitir, in fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )