Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta. Masurile preventive si asiguratorii se mentin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta. Masurile preventive si asiguratorii se mentin

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost trimisi in judecata, luni, in dosarul in care fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro prin intermediul lui Capatana, in schimbul carora urma sa intervina la judecatori pentru a dispune. continuă pe Wall-Street Ro

DNA: Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, si a lui Marian Capatana, pentru complicitate la infractiunea de trafic de influenta, cei doi fiind acuzati ca au primit in total drept mita suma de 600. 000 euro, se arata intr-un comunicat de presa al DNA. Procurorii anticoruptie il acuzat pe fratele presedintelui ca ar fi primit de la familia lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, suma de 250. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori pentru a asigura o sentinta favorabila in procesul acestuia. Marian Capatana, in calitate de intermediar, si-ar fi insusit 350. 000 de euro.

Mircea Basescu, trimis in judecata de DNA

Mircea Basescu a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat ca, prin intermediul omului de afaceri Marian Capatana, ar fi primit 250. 000 de euro pentru a interveni la judecatori sa dispuna o sentinta favorabila in procesul lui Bercea Mondial.

Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta.

Mircea Basescu va fi trimis in judecata. Dosarul Bercea-Basescu va pleca spre instanta

Mircea Basescu, fratele presedintelui, va fi trimis in judecata pentru trafic de influenta, in dosarul Bercea-Basescu. Anchetatorii au decis ca au destule probe si trebuie sa trimita aceasta cauza in.

Seful Politiei de Frontiera Siret si alte 34 de persoane, trimise in judecata pentru trafic cu tigarete

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea in judecata, in stare libertate a sefului politiei de frontiera si alte 34 de persoane acuzate de trafic ilicit cu tigarete de provenienta ucrainiana, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Mircea Basescu si Marian Capatina au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA i-a trimis astazi in judecata pe fratele presedintelui, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta, si pe Marian Capatina, presedintele PDL Draganesti-Olt, pentru complicitate la trafic de influenta, transmite Directia Nationala Anticoruptie.

Mircea Basescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Mircea Basescu a fost trimis in judecata, luni, de catre procuroriiDNA, in dosarul in care fratele presedintelui este acuzat ca, prin intermediul lui Capatana, ar fi primit 250. 000 de euro pentru a.

Mircea Basescu si Capatana, trimisi in judecata in dosarul privind mita de la familia lui Bercea

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost trimisi in judecata, luni, in dosarul in care fratele presedintelui este acuzat ca, prin intermediul lui Capatana, ar fi primit 250. 000 de euro pentru a.

NOI STENOGRAME in dosarul Mircea Basescu - Bercea Mondial

O noua inregistrare audio-video a fot depusa la dosarul in care este implicat Mircea Basescu. Acesta arata cum a incercat fratele presedintelui, la inceputul lunii iunie, sa ii convinga pe copiii lui Sandu Anghel sa nu mearga la DNA cu filmul traficului de influenta, relateaza Gandul. info.

Surse: Un nou DOSAR PENAL pentru Mircea Basescu. Fratele presedintelui este acuzat ca a mintit anchetatorii

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este acuzat de inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare. Procurorii vor face verificari. Noul dosar este disjuns din cel vechi in c.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )