Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Geoana: Victoria Nuland a fost foarte interesata de evolutiile politice din Romania

B1 B1,
Mircea Geoana: Victoria Nuland a fost foarte interesata de evolutiile politice din Romania

Fostul lider social-democrat, Mircea Geoana a avut miercuri o intalnire cu Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat american, intrevedere in cadrul careia, s-a discutat, printre altele despre evolutiile de. continuă pe B1

Tariceanu, despre subiectele discutate cu Victoria Nuland: A fost subliniata necesitatea ca Romania si Polonia sa realizeze un coridor de securitate suplimentar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca in cadrul intrevederii cu adjunct al secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, a fost subliniata necesitatea ca Romania si Polonia.

Victoria Nuland la Bucuresti. Geoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland.

VGeoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA Victoria Nuland: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland.

Mircea Geoana, despre vizita Victoriei Nuland la Bucuresti: E o sansa pe care trebuie s-o jucam bine

Emisarul SUA Victoria Nuland soseste in aceasta seara in Romania pentru o vizita de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cu presedintii principalelor partide politice, dar si cu oameni din Justitie. in acest context, senatorul Mircea Geoana sustine ca pentru Romania este momentul potrivit sa respire economic mai mult.

Mircea Geoana: I-am spus Victoriei Nuland ca este nevoie de o coalitie mare, de tip german, intre noul PSD si noul PNL (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat, miercuri seara, in exclusivitate pentru B1 TV, ca i-a transmis Victoriei Nuland faptul ca singura solutie care va permite refacerea scenei politice in Romania este o coalitie mare, de.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american.

Victor Ponta, discutie cu Victoria Nuland la Palatul Victoria (VIDEO)

Asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, s-a intalnit si cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. A fost prima data cand seful.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis a incurajat cresterea prezentei companiilor americane pe piata romaneasca si a salutat, interesul acestora in domeniul militar si economic, in cadrul intalnirii cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland.

Victoria Nuland, catre Iohannis: Vizita vi se datoreaza, am venit sa va vad

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si euroasiatice, Victoria Nuland. Seful statului a spus ca nu stie daca vizita i se datoreaza si lui dar ca se.

Victoria Nuland, discutii la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland se intalneste miercuri cu Klaus Iohannis. Aceasta a sosit pe 20 ianuarie in Bucuresti. Pe langa seful statului, Victoria Nuland se va intalni si cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse oficiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )