Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mircea Ionescu Quintus nu vrea fuziune prin comasare cu PDL. Crin: Nu renuntam la numele de PNL

Adevărul Adevărul,
Mircea Ionescu Quintus nu vrea fuziune prin comasare cu PDL. Crin: Nu renuntam la numele de PNL

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, nu este de acord cu anuntul liderilor PNL si PDL de a fuziona prin comasare, precizand ca o conditie esentiala este ca PNL sa-si pastreze numele. Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu l-a contrazis pe seniorul liberal in ce priveste renuntarea la numele PNL, desi ieri spunea ca nu stie inca ce nume va purta noua constructie politica. continuă pe Adevărul

Mircea Ionescu Quintus, despre fuziunea PNL - PDL: Prima conditie este ca numele PNL sa ramana neschimbat

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus spune ca prima conditie pentru o fuziune cu PDL este ca numele Partidului National Liberal sa ramana neschimbat. Cat am sa traiesc eu in PNL,.

Blaga: Va fi o fuziune prin comasare intre PDL si PNL, se merge pe principiul egalitatii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca alianta cu PNL va fi o fuziune prin comasare, nu prin absorbtie, informeaza Mediafax. Blaga a precizat ca in urma fuziunii principiul va fi ca un partid sa aiba.

Mircea Ionescu Quintus: Ne intelegem sa sustinem un singur candidat la prezidentiale, din partidele noastre sau din altele (VIDEO)

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, miercuri, ca, in ceea ce priveste candidatura lui Antonescu la prezidentiale, acest lucru trebuie stabilit in urma discutiilor cu PDL. Mi se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2977 seconds )