Libnet.ro
UNICEF

22:30

Blaga: Va fi o fuziune prin comasare intre PDL si PNL, se merge pe principiul egalitatii

Antena3 Antena3,
Blaga: Va fi o fuziune prin comasare intre PDL si PNL, se merge pe principiul egalitatii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca alianta cu PNL va fi o fuziune prin comasare, nu prin absorbtie, informeaza Mediafax. Blaga a precizat ca in urma fuziunii principiul va fi ca un partid sa aiba. continuă pe Antena3

Mircea Ionescu Quintus nu vrea fuziune prin comasare cu PDL. Crin: Nu renuntam la numele de PNL

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, nu este de acord cu anuntul liderilor PNL si PDL de a fuziona prin comasare, precizand ca o conditie esentiala este ca PNL sa-si pastreze numele. Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu l-a contrazis pe seniorul liberal in ce priveste renuntarea la numele PNL, desi ieri spunea ca nu stie inca ce nume va purta noua constructie politica.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Blaga: Prezidentiabilul aliantei PDL-PNL se va stabili in trei etape. Nu exista un motiv ca PDL sa renunte la varianta Catalin Predoiu

Candidatul aliantei PNL-PDL se va alege in urma a trei etape, o cercetare sociologica, alegerea a cate un candidat din partea fiecarui partid si, in final, un sondaj de opinie, a anuntat, joi, Vasile Blaga.

Vasile Blaga, despre alianta cu PNL: Se merge pe principiul egalitatii. Un partid va da presedintele si celalalt premierul

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca alianta cu PNL va fi o fuziune prin comasare si nu prin absorbtie, relateaza Mediafax. Blaga a confirmat faptul ca, in urma fuziunii PNL si PSD, principiul va.

Blaga: Reuniunea PDL-PNL va avea loc miercuri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa o sedinta informala a conducerii partidului, ca reprezentantii PDL se vor intalni, miercuri, la Parlament, de la ora 17. 00, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, anunta Mediafax.

Antonescu si Blaga, dupa negocierile PDL - PNL: Vom avea un candidat comun la Presedintie. Functionam ca o alianta, dar nu pe hartie (VIDEO)

Liderii PDL si PNL au decis, miercuri, in cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, sa sustina acelasi candidat la Prezidentiale, urmand sa decida impreuna care va fi acesta. Anuntul a fost facut.

Cum se va alege candidatul unic al noii aliante de dreapta PDL-PNL

Seful PDL Vasile Blaga a afirmat, miercuri seara, la postul B1 TV, ca noua alianta de dreapta PNL - PDL va desemna candidatul unic la prezidentiale in urma unei cercetari amanuntite.

Sulfina Barbu: Discutiile PDL-PNL vizeaza o colaborare politica. Un prim proiect comun, alegerile prezidentiale

Discutiile PDL cu PNL vizeaza o colaborare politica cu un prim proiect politic comun alegerile prezidentiale, a declarat, marti, vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, pentru Mediafax. Discutiile cu PNL vizeaza o.

Negocieri PDL-PNL pentru o posibila colaborare

Reprezentantii PDL se vor intalni, in aceasta dupa amiaza, la Parlament, cu cei ai PNL, pentru o prima runda de negocieri, in vederea colaborarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )