Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vasile Blaga, despre alianta cu PNL: Se merge pe principiul egalitatii. Un partid va da presedintele si celalalt premierul

B1 B1,
Vasile Blaga, despre alianta cu PNL: Se merge pe principiul egalitatii. Un partid va da presedintele si celalalt premierul

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca alianta cu PNL va fi o fuziune prin comasare si nu prin absorbtie, relateaza Mediafax. Blaga a confirmat faptul ca, in urma fuziunii PNL si PSD, principiul va. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre candidatura lui Isarescu: Are potential extraordinar

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, la Adevarul Live, despre o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la alegerile prezidentiale din toamna. Guvernatorul BNR at fi un candidat pe gustul Buldogului.

Vasile Blaga, despre votul lui Ponta la alegerile din 2009: Tradeaza pe toata lumea

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat, joi, referitor la declaratia premierului privitoare la votul dat in 2009, in primul tur al prezidentialelor nu pentru Mircea Geoana ci pentru Crin Antonescu, sustinand.

Vasile Blaga: Nu au existat tatonari despre alianta PNL - PDL inainte de alegeri. Primele discutii au fost cand a venit Biden in Romania

Liderul PDLVasile Blaga a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv ca nu au existat tatonari cu Antonescu despre alianta PNL- PDL decat dupa alegeri, dar.

Vasile Blaga: Nu au existat tatonari despre alianta PNL - PDL inainte de alegeri. Primele discutii au fost cand a venit Biden in Romania (VIDEO)

Liderul PDLVasile Blaga a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv ca nu au existat tatonari cu Antonescu despre alianta PNL- PDL decat dupa alegeri, dar.

Mircea Badea despre alianta PNL-PDL: Si grotescul poate avea la un moment dat fascinatia sa

Mircea Badea si Mihai Gadeau au comentat in cadrul editiie de astazi al emisiunii Sinteza Zilei comportamentul bizar de care a dat dovada fostul lider PNL, Crin Antonescu. Eu sunt fan Antonescu! Cum apare la.

Blaga: Va fi o fuziune prin comasare intre PDL si PNL, se merge pe principiul egalitatii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca alianta cu PNL va fi o fuziune prin comasare, nu prin absorbtie, informeaza Mediafax. Blaga a precizat ca in urma fuziunii principiul va fi ca un partid sa aiba.

Zgonea, despre alianta dintre PNL si PDL: Crin si-a schimbat sexul sau parerea despre casatoria dintre persoane de acelasi sex?

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, i-a reamintit liderului PNL Crin Antonescu despre o declaratie pe care a facut-o in 2005 privind o posibila alianta cu PDL ca fiind ca o casatorie intre persoane cu acelasi sex.

Vasile Blaga, presedintele PDL, vine la Adevarul Live de la ora 11.00 pentru a detalia fuziunea cu PNL

Dupa prima intalnire PDL-PNL pentru formarea unui mare partid de dreapta, Vasile Blaga vine la Adevarul Live si vorbeste, incepand cu ora 11. 00, despre uniunea anti-PSD. Seful PDL raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Blaga, despre intalnirea cu Antonescu: Plecam la discutii cu dorinta de a avea un singur prezidentiabil al dreptei

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri dimineata, inaintea Biroului Politic National al PDL, ca democrat-liberalii pleaca la discutiile cu PNL cu dorinta de a avea un singur candidat al dreptei la alegerile prezidentiale. Blaga a mai spus ca nu a fost contactat de PMP.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )