Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vasile Blaga, despre votul lui Ponta la alegerile din 2009: Tradeaza pe toata lumea

B1 B1,
Vasile Blaga, despre votul lui Ponta la alegerile din 2009: Tradeaza pe toata lumea

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a comentat, joi, referitor la declaratia premierului privitoare la votul dat in 2009, in primul tur al prezidentialelor nu pentru Mircea Geoana ci pentru Crin Antonescu, sustinand. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre candidatura lui Isarescu: Are potential extraordinar

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, la Adevarul Live, despre o posibila candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la alegerile prezidentiale din toamna. Guvernatorul BNR at fi un candidat pe gustul Buldogului.

Vasile Blaga, despre alianta cu PNL: Se merge pe principiul egalitatii. Un partid va da presedintele si celalalt premierul

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca alianta cu PNL va fi o fuziune prin comasare si nu prin absorbtie, relateaza Mediafax. Blaga a confirmat faptul ca, in urma fuziunii PNL si PSD, principiul va.

Ce spune Geoana despre tradarea lui Ponta de la alegerile din 2009

Mircea Geoana spune ca ii lasa pe membrii PSD, simpatizantii partidului si milioanele de romani care au votat culorile social-democrate in 2009 sa judece declaratia lui Victor Ponta privind modul in care a votat la prezidentialele din 2009 .

Blaga, despre intalnirea cu Antonescu: Plecam la discutii cu dorinta de a avea un singur prezidentiabil al dreptei

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri dimineata, inaintea Biroului Politic National al PDL, ca democrat-liberalii pleaca la discutiile cu PNL cu dorinta de a avea un singur candidat al dreptei la alegerile prezidentiale. Blaga a mai spus ca nu a fost contactat de PMP.

Vasile Blaga, presedintele PDL, vine la Adevarul Live de la ora 11.00 pentru a detalia fuziunea cu PNL

Dupa prima intalnire PDL-PNL pentru formarea unui mare partid de dreapta, Vasile Blaga vine la Adevarul Live si vorbeste, incepand cu ora 11. 00, despre uniunea anti-PSD. Seful PDL raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Vasile Blaga: Nu se pune problema unei fuziuni PDL-PNL. Nu ne vom opune ca liberalii sa intre in familia popularilor europeni

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat luni ca nu se pune problema unei fuziuni intre PDL si PNL. Blaga a spus insa ca PDL nu se va opune intrarii liberalilor in Partidul Popular European PPE). Salut decizia lui Crin Antonescu de a-si trimite europarlamentarii in PPE, a spus Blaga.

Vasile Blaga: Sper din tot sufletul sa avem un candidat la prezidentiale pe care si Basescu sa vrea sa-l voteze

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv, isi doreste ca si presedintele Traian Basescu sa-l voteze pe candidatul desemnat de PNL si PDL pentru prezidentiale.

Vasile Blaga, intrebat daca a fost contactat de PMP: Au alte treburi, se omoara intre ei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, in momentul in care a fost intrebat daca a fost contactat de cineva de la PMP, ca cei din partidul Miscarea Populara au alte treburi, se omoara intre ei,.

Vasile Blaga: Nu au existat tatonari despre alianta PNL - PDL inainte de alegeri. Primele discutii au fost cand a venit Biden in Romania

Liderul PDLVasile Blaga a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv ca nu au existat tatonari cu Antonescu despre alianta PNL- PDL decat dupa alegeri, dar.

Vasile Blaga: Nu au existat tatonari despre alianta PNL - PDL inainte de alegeri. Primele discutii au fost cand a venit Biden in Romania (VIDEO)

Liderul PDLVasile Blaga a precizat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 Tv ca nu au existat tatonari cu Antonescu despre alianta PNL- PDL decat dupa alegeri, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )