Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Lucescu ar fi venit gratis la echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu ar fi venit gratis la echipa nationala

Pentru Razvan Burleanu si chiar pentru Anghel Iordanescu, directorul tehnic al FRF, solutia cu Mircea Lucescu la carma echipei nationale a fost pe primul loc in ordinea prioritatilor. continuă pe Online Sport

Mircea Lucescu ar fi venit gratis la nationala Romaniei, insa nu a fost lasat de oficialii celor de la Sahtior

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a discutat, luni, intr-o conferinta de presa, despre subiectul Mircea Lucescu vs nationala de fotbal a Romaniei. Dupa spusele lui Burleanu, Mircea Lucescu ar fi venit gratis la prima reprezentativa, insa nu a gasit intelegere printre conducatorii celor de la Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu NU va prelua echipa nationala a Romaniei

Razvan Burleanu nu i-a induplecat pe sefii de la Sahtior sa il lase pe Mircea Lucescu sa antreneze, in paralel,si echipa nationala a Romaniei.

Razvan Burleanu a mers in Ucraina dupa Mircea Lucescu

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a mers la Kiev pentru a discuta cu oficialii clubului Sahtior Donetk despre posibilitatea ca Mircea Lucescu sa pregateasca in paralel pana in vara echipa nationala a Romaniei si formatia din Donetk.

Iordanescu, prezentat oficial la echipa nationala: Sunt sigur ca voi reusi din nou

Anghel Iordanescu nu a raspuns din prima solicitarii lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, de a prelua echipa nationala a Romaniei.

Oficialii lui Sahtior Donetk au vorbit despre situatia lui Mircea Lucescu

Posibilitatea ca Mircea Lucescu, antrenorul Sahtiorului, sa devina si selectioner al Romaniei, a fost comentata si de Serghei Palkin, directorul-general al gruparii din Donetk.

Iordanescu a refuzat initial propunerea de a prelua echipa nationala

Anghel Iordanescu, selectionerul Romaniei, a declarat ca initial a refuzat oferta lui Burleanu de a prelua echipa nationala, dar a acceptat dupa ce a inteles situatia in care se afla echipa nationala.

Selectionerul Anghel Iordanescu se intoarce la echipa nationala

Anghel Iordanescu se intoarce la echipa nationala. Comitetul executiv al Federatiei Romane de Fotbal a validat astazi propunerea privind preluarea conducerii tehnice a nationale, de catre Iordanescu. Secunzi.

Burleanu a venit cu mana goala din Ucraina. Iordanescu se ocupa de convocarile pentru Irlanda de Nord

Razvan Burleanu s-a intors din Ucraina fara un raspuns precis din partea lui Mircea Lucescu si nu a facut niciun fel de declaratie. Va vorbi sambata intr-o conferinta, zi in care, coincidenta sau nu, Anghel Iordanescu va trimite telegramele de convocare pentru tricolorii din strainatate.

MINUT cu MINUT Prezentarea lui Anghel Iordanescu la echipa nationala

Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a prezentatpe Anghel Iordanescu, luni de la ora 17:00, in noul post de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Iordanescu a preluat postul devenit vacant dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad.

LIVE Prezentarea lui Anghel Iordanescu la echipa nationala

Razvan Burleanu, presedintele FRF, il prezinta pe Anghel Iordanescu, luni de la ora 17:00, in noul post de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Iordanescu a preluat postul devenit vacant dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )