Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Lucescu ar fi venit gratis la nationala Romaniei, insa nu a fost lasat de oficialii celor de la Sahtior

Hotnews Hotnews,
 Mircea Lucescu ar fi venit gratis la nationala Romaniei, insa nu a fost lasat de oficialii celor de la Sahtior

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a discutat, luni, intr-o conferinta de presa, despre subiectul Mircea Lucescu vs nationala de fotbal a Romaniei. Dupa spusele lui Burleanu, Mircea Lucescu ar fi venit gratis la prima reprezentativa, insa nu a gasit intelegere printre conducatorii celor de la Sahtior Donetk. continuă pe Hotnews

Mircea Lucescu ar fi venit gratis la echipa nationala

Pentru Razvan Burleanu si chiar pentru Anghel Iordanescu, directorul tehnic al FRF, solutia cu Mircea Lucescu la carma echipei nationale a fost pe primul loc in ordinea prioritatilor.

Sahtior nu este de acord ca Lucescu sa preia nationala Romaniei

Serghei Palkin, directorul general al Sahtior, a declarat, aseara, ca Mircea Lucescu nu poate prelua in acelasi timp si nationala Romaniei. Oficialul din Ucraina a accentuat ca Razvan Burleanu, seful FRF, a fost la Kiev pentru a discuta cu reprezentantii Sahtior.

Mircea Lucescu NU va prelua echipa nationala a Romaniei

Razvan Burleanu nu i-a induplecat pe sefii de la Sahtior sa il lase pe Mircea Lucescu sa antreneze, in paralel,si echipa nationala a Romaniei.

GSP.ro: Lucescu nu poate antrena si Nationala Romaniei, spune Sergei Palkin, directorul general al lui Sahtior Donetk

Ne-am intilnit azi cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Burleanu, si i-am explicat ca Mircea Lucescu nu poate combina cele doua posturi, fiind un conflict de interese. Nu a fost doar un zvon ca romanii il voiau selectioner, dar el are contract pina la finalul sezonului cu Sahtior si va ramine doar aici sa continue, a spus oficialul formatiei din Donetk pentru presa ucraineana, citeaza GSP. ro.

Razvan Burleanu a mers in Ucraina dupa Mircea Lucescu

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a mers la Kiev pentru a discuta cu oficialii clubului Sahtior Donetk despre posibilitatea ca Mircea Lucescu sa pregateasca in paralel pana in vara echipa nationala a Romaniei si formatia din Donetk.

Oficialii lui Sahtior Donetk au vorbit despre situatia lui Mircea Lucescu

Posibilitatea ca Mircea Lucescu, antrenorul Sahtiorului, sa devina si selectioner al Romaniei, a fost comentata si de Serghei Palkin, directorul-general al gruparii din Donetk.

George Puscas, convocat la nationala Romaniei pentru meciurile cu Irlanda de Nord si Danemarca

George Puscas, care are un sezon extraordinar la Inter Primavera, a fost convocat pentru meciurile echipei nationale a Romaniei cu Irlanda de Nord si Danemarca. Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, propus.

Presa olandeza anunta un selectioner surpriza pentru nationala Romaniei

Asupra viitorului selectioner al Romaniei planeaza in continuare numeroase semne de intrebare, iar presa olandeza vine si alimenteaza starea de incertitudine vehiculand un posibil nume pentru echipa nationala.

Selectionerul care a dus Olanda in finala CM 2010, propus la nationala Romaniei

Fostul selectioner al Olandei, Bert van Marwijk, in varsta de 62 de ani, se afla si el pe lista FRF pentru postul de selectioner al Romaniei, loc lasat liber dupa plecarea lui Victor Piturca la formatia Al-Ittihad.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )