Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Vlasa, primarul de Pungesti, cercetat penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Adevărul Adevărul,
Mircea Vlasa, primarul de Pungesti, cercetat penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata

Edilul este cercetat de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor SIF) din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Vaslui pentru modul in care si-a atribuit terenul pe care l-a concesionat apoi companiei Chevron pentru exploatarea gazelor de sist. continuă pe Adevărul

Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru modul in care si-a atribuit terenul concesionat catre Chevron

Mircea Vlasa, primarul comunei Pungesti, este cercetat penal pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri pentru modul in care si-a atribuit terenul pe care l-a concesionat apoi catre Chevron. Subiectul.

Primarul de Pungesti, cercetat penal pentru terenul concesionat catre Chevron.

Primarul comunei vasluiene Pungesti, Mircea Vlasa, este cercetat penal de politisti pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, pentru modul in care si-a atribuit titlul de proprietate pe terenul pe care l-a concesionat apoi catre Chevron pentru explorarea gazelor de sist, informeaza Mediafax. Suprafata de aproape doua hectare pe care compania Chevron deruleaza, in prezent, activitati de amenajare a platformei pe care urmeaza sa fie amplasata prima sonda de explorare a .

Laura Chitoiu s-a autosuspendat din ASF, fiind urmarita penal pentru abuz contra intereselor publice in dosarul Carpatica

Sotia fostului ministru de Finante DanielChitoiu,Laura Chitoiu, s-a autosuspendat din functia de director alDirectiti Avizari din cadrulASF, fiind urmarita penal pentru abuz contra.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu pe numele lui Victor Ponta

Traian Basescu a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei transmisa in direct de B1 TV, ca nu este departe ziua in care va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta pentru abuz in serviciu, afirmand ca este corupt.

Dosar penal pentru distrugerea operelor lui Brancusi din Targu Jiu.

Politistii au deschis un dosar penal pentru distrugere in cazul operelor lui Constantin Brancusi din municipiul Targu Jiu care, anul trecut, au fost spalate cu jet de apa sub presiune, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Gorj, Florin Rosca, a declarat, marti, ca a fost deschis un dosar penal in care se fac cercetari cu privire la modul in care s-au realizat operatiunile de spalare a operelor lui Brancusi din Targu Jiu. Potrivit sursei citate, cercetarile sunt .

Dosar penal pentru lipsire de libertate in cazul Iuliei Ionescu

Ofiterii Serviciului de Investigatii Criminale din Politia Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate in cazul Iuliei Ionescu, urmarirea penala fiind inceputa in rem. S-a deschis dosar.

Mircea Cosma va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, va fi cercetat in libertate sub control judiciar, inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) respingand recursul procurorilor DNA.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

VIDEO. Basescu: Este posibil sa depun plangere impotriva lui Ponta, pentru abuz in serviciu.

Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul premierului Victor Ponta. Citeste si: Basescu: Tentativa de reviziurea a Constitutiei va fi un esec Victor Ponta este corupt, ma refer la traficul de influenta cu terenurile catre baronul de Braila Bunea Stancu, Rompetrol, un alt act de coruptie, CFR Marfa, catre Gruia Stoica. Citeste si: Basescu: Ponta guverneaza .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )