Libnet.ro
UNICEF

06:00

Miron Mitrea, asteptat vineri la Curtea Suprema in dosarul de coruptie

Adevărul Adevărul,
Miron Mitrea, asteptat vineri la Curtea Suprema in dosarul de coruptie

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie vineri un nou teren in dosarul fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea in care este acuzat de luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. continuă pe Adevărul

Miron Mitrea, asteptat pe 10 ianuarie la Curtea Suprema in dosarul de coruptie

Magistratii Curtii Supreme au acordat vineri un nou termen in dosarul in care fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea este acuzat de luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Nou termen in dosarul in care Miron Mitrea este acuzat de coruptie

Instanta Suprema va judeca, vineri, un nou termen in dosarul in care fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, este acuzat pentru fapte de coruptie, relateaza Romania Libera. Miron Mitrea si Irina.

Rusia: Curtea Suprema admite reanalizarea procesului Pussy Riot.

Curtea Suprema a Rusiei a constatat neregularitati in ceea priveste condamnarea la doi ani de inchisoare a membrelor grupului punk rock, Pussy Riot, Nadezhda Tolokonnikova si Maria Aliojina, informeaza El Mundo, citand agentia ruseasca de stiri, Interfax. Acestea au fost arestate in februarie, iar Tribunalul din Moscova le-a condamnat la doi ani de inchisoare dupa ce le-a gasit vinovate de huliganism si incitare la ura religioasa, in urma unui proces intens mediatizat .

Curtea Suprema din India interzice din nou relatiile intre homosexuali

Curtea Suprema de Justitie din India a aprobat o lege care incrimineaza relatiile intre homosexuali, desi contrazice o hotarare judecatoreasca din 2009. Decizia a fost primita cu entuziasm de catre unele grupuri politice, sociale si religioase, in timp ce sustinatorii drepturilor minoritatilor sexuale au promis ca vor interveni pentru a-i determina pe magistrati sa reevalueze decizia.

Curtea Suprema reclama Codul penal la CCR

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, joi, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse Codului penal care au fost aprobate marti, de Camera Deputatilor. Mai multi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )