Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mita la examenul de licenta. Procurorii fac perchezitii la Universitatea din Targu Jiu

Antena3 Antena3,
Mita la examenul de licenta. Procurorii fac perchezitii la Universitatea din Targu Jiu

Procurorii fac luni perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar in care sunt cercetati un profesor si studenti care i-ar fi dat mita pentru a-i ajuta sa obtina note de trecere la examenul de. continuă pe Antena3

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, un profesor si mai multi studenti sunt suspectati de coruptie

Procurorii fac luni perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar in care sunt cercetati un profesor si studenti care i-ar fi dat mita pentru a-i ajuta sa obtina note de trecere la examenul de licenta si pentru a le da lucrari de licenta gata facute, scrie Mediafax.

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu: Un profesor si studenti, suspectati de coruptie. Procurorii au ridicat documente de la UNEFS

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie perchezitioneaza, luni, Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar de mita. Astfel, mai multi studenti sunt acuzati ca i-ar fi dat mita unui profesori pentru a le da note de trecere si pentru a le da lucrari de licenta gata facute.

Scandal la Universitatea Constantin Brancusi. Un cadru universitar este acuzat ca a luat mita la examenul de licenta

Mai multi studenti si cadre didactice au fost audiate, astazi, intr-un dosar privind examenul de licenta de la Facultatea de Educatie Fizica din cadrul Universitatii Constantin Brancusi. Printre cei audiati s-a numarat si decanul facultatii, Monica Bica.

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu: Un profesor si studenti, suspectati de coruptie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )