Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu: Un profesor si studenti, suspectati de coruptie. Procurorii au ridicat documente de la UNEFS

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu: Un profesor si studenti, suspectati de coruptie. Procurorii au ridicat documente de la UNEFS

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie perchezitioneaza, luni, Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar de mita. Astfel, mai multi studenti sunt acuzati ca i-ar fi dat mita unui profesori pentru a le da note de trecere si pentru a le da lucrari de licenta gata facute. continuă pe România Liberă

Mita la examenul de licenta. Procurorii fac perchezitii la Universitatea din Targu Jiu

Procurorii fac luni perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar in care sunt cercetati un profesor si studenti care i-ar fi dat mita pentru a-i ajuta sa obtina note de trecere la examenul de.

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu: Un profesor si studenti, suspectati de coruptie

Perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, un profesor si mai multi studenti sunt suspectati de coruptie

Procurorii fac luni perchezitii la Universitatea din Targu Jiu, intr-un dosar in care sunt cercetati un profesor si studenti care i-ar fi dat mita pentru a-i ajuta sa obtina note de trecere la examenul de licenta si pentru a le da lucrari de licenta gata facute, scrie Mediafax.

Un cadru didactic universitar din Targu Jiu, suspectat de luare de mita

Un cadru didactic universitar si mai multi studenti sunt suspectati de dare si luare de mita, trafic de influenta, cumparare de influenta si abuz in serviciu, astfel ca procurorii iCCJ deruleaza astazi perchezitii in patru locatii din Targu Jiu si Bucuresti.

Perchezitii la facultati din Bucuresti si Targu Jiu: Profesor universitar, suspectat ca a luat mita la examenul de Licenta

Facultatea de Fizica si Sport din Bucuresti si Facultatea de Stiinte Medicale Constantin Brancusi din Targu Jiu au fost calcat de procurori luni dimineata, care fac verificari intr-un caz de dare si luare.

Perchezitii la facultati din Bucuresti si Targu Jiu: Profesor universitar, suspectat ca a luat mita pentru examenul de Licenta

Politistii efectueaza luni mai multe perchezitii la facultati din Bucuresti si Targu Jiu, intr-un caz de dare si luare de mita la examenul de Licenta. in acest caz ar fi vizati un profesor si mai multi.

Un fost jurnalist, noul purtator de cuvant al Primariei Targu-Jiu

Primaria Targu-Jiu are un nou purtator de cuvant, dupa plecarea Ramonei Evulescu intr-un alt post. Rolul de purtator de cuvant va fi indeplinit de un fost jurnalist.

Pandurii Targu Jiu- Otelul Galati 4-0, in etapa a IX-a a Ligii intai

Pandurii Targu Jiu au invins, azi, pe teren propriu, cu 4-0, formatia Otelul Galati, intr-un meci din etapa a noua a Ligii intai.

Liga I: Pandurii Targu Jiu a invins Otelul Galati, scor 4-0

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 0-0), echipa Otelul Galati, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, in care gazdele au marcat primele trei goluri intr-un interval de patru minute, iar oaspetii au jucat pe final in inferioritate numerica.

Liga I: Pandurii Targu Jiu a invins Otelul Galati, scor 4-0

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 0-0), echipa Otelul Galati, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I. Gazdele au marcat primele trei goluri intr-un interval de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )