Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mitica Dragomir va fi cercetat in libertate. Fostul sef al LPF: S-a facut dreptate. Oamenii de afaceri Corbu si Arhire, arestati

România Liberă România Liberă,
Mitica Dragomir va fi cercetat in libertate. Fostul sef al LPF: S-a facut dreptate. Oamenii de afaceri Corbu si Arhire, arestati

Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate, in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, a decis, marti dimineata, Tribunalul Bucuresti TB), in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate: Mihai Corbu si Radu Arhire au primit mandate de arestare (VIDEO)

Oracolul din Balcesti a avut din nou dreptate. Mitica Dragomir a fost tencuit cu acte, asa cum spunea chiar el, pentru ca magistratii au decis ca acesta poate fi cercetat in stare de libertate. Fostul sef al.

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate; Corbu si Arhire, arestati

Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, a decis Tribunalul Bucuresti TB), in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri.

Editie Speciala. Mitica Dragomir, milioane de euro in buzunar de la contractori ai LPF

In aceasta dimineata, in jurul orei 5, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal a parasit Tribunalul Bucuresti cu zambetul pe buze, fiind eliberat dupa ce a fost incatusat si retinut de anchetatori.

Mitica Dragomir NU va sta la brutarie. Judecatorii au decis ca oracolul sa fie cercetat in libertate

Mitica Dragomir va fi cercetat in libertate. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti in urma cu mai putin de o ora, dupa audieri-maraton care au durat aproape toata noaptea. in schimb,.

Mitica Dragomir si omul de afaceri Mihai Corbu, retinuti pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Inca un scandal in forbalul romanesc. Luni dimineata au loc perchezitii la Liga Profesionista de Fotbal. Prejudiciul 3 milioane de euro. Printre cei vizati de ancheta este si Mitica Dragomir dar si doi oameni de afaceri. Mitica dragomir este urmarit penal in acest dosar.

Mitica Dragomir, retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Inca un scandal in forbalul romanesc. Luni dimineata au loc perchezitii la Liga Profesionista de Fotbal. Prejudiciul 3 milioane de euro. Printre cei vizati de ancheta este si Mitica Dragomir dar si doi oameni de afaceri. Mitica dragomir este urmarit penal in acest dosar.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu despre cum a scapat pana acum Mitica Dragomir de spectrul puscariei

In aceasta dimineata politistii au descins in locuinta lui Mitica Dragomir, cautand probe pentru presupuse infractiuni pe care acesta le-a facut prin vanzarea meciurilor din Liga I.

VIDEO Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate in cazul scandalului drepturilor tv din Liga 1. Fostul sef al LPF: I am very strong.Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv/ Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro

Dumitru Dragomir fostul sef al LPF), retinut pentru 24 de ore de procurori pentru implicarea in scandalul drepturilor tv din Liga 1, va fi cercetat in libertate, au decis marti dimineata judecatorii Tribunalului Bucuresti, dupa cinci ore de audieri, informeaza Digi24. Prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro. Fostul sef al LPF este acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate. Corbu si Arhire, arestati preventiv. Fostul sef LPF: Sunt very strong!

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, va fi cercetat in libertate, in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, potrivit deciziei luate marti dimineata de judecatorii Tribunalului Bucuresti, in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri.

Dumitru Dragomir, despre perchezitiile la LPF: Sunt acoperit de hartii cat traiesc si de pamant dupa ce mor

17: Dumitru Dragomir a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, la scurt timp dupa ce DNAa inceput urmarirea penala pe numele sau. Detalii AICI)Fostul presedinte al LPF, Mitica Dragomir,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )