Libnet.ro
UNICEF

10:00

Miting al PDL in Bucuresti: Peste 7.000 de protestatari, printre care lideri ai partidului

Antena3 Antena3,
Miting al PDL in Bucuresti: Peste 7.000 de protestatari, printre care lideri ai partidului

Peste 7000 de persoane s-a strans sambata, la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si. continuă pe Antena3

Miting al PDL in Bucuresti: Peste 7.000 de protestatari, liderii PDL intre participanti

Peste 7000 de persoane s-a strans sambata, la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si.

Miting PDL in Capitala: peste 7.000 de persoane au iesit in strada

Peste 7/000 de persoane s-a strans sambata la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin.

UPDATE. 22 de oameni, printre care trei romani, implicati intr-un accident grav in Ungaria.

Cel putin 22 de persoane, printre care trei romani, au fost ranite la bordul unui autocar inmatriculat in Romania, care a iesit de pe autostrada M6 in apropiere de Mohacs, in sudul Ungariei, vineri seara, a anuntat un purtator de cuvant al autoritatii pentru gestionarea dezastrelor, citat de MTI, relateaza Mediafax. Autocarul implicat in accidentul din Ungaria apartine unei firme din localitatea Corund, care efectueaza servicii regulate de transport persoane intern si international, a .

Miting anti-USL organizat de PDL in Bucuresti

Peste 7000 de persoane s-a strans, astayi, la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga, si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu.

Miting PDL de amploare in Bucuresti impotriva Guvernului USL: Au promis miere si ne dau fiere (VIDEO)

000 de persoane, in frunte cu liderii PDL, vor marsalui din Piata George Enescu pana in Piata Victoriei intr-un amplu miting pentru apararea statului de drept. Mii de democrat-liberali protesteaza in.

Peste 570 de oameni care munceau la negru, prinsi in ultima saptamana.

Peste 570 de persoane care munceau la negru, cele mai multe in Capitala, au fost prinse de inspectorii de munca, relateaza Mediafax. Amenzile date de oamenii legii se ridica la 970. 000 de lei. In domeniul relatiilor de munca, au fost efectuate 3. 435 de controale, iar 3. 343 dintre ele au fost pentru munca fara forme legale. S-au aplicat amenzi in domeniu de 1. 500 de lei, din care 970. 000 de lei pentru munca la negru. Au fost sanctionati 657 de angajatori, conform unui comunicat al .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )