Libnet.ro
UNICEF

12:00

Miting al PDL in Bucuresti: Peste 7.000 de protestatari, liderii PDL intre participanti

Antena3 Antena3,
Miting al PDL in Bucuresti: Peste 7.000 de protestatari, liderii PDL intre participanti

Peste 7000 de persoane s-a strans sambata, la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si. continuă pe Antena3

Miting al PDL in Bucuresti: Peste 7.000 de protestatari, printre care lideri ai partidului

Peste 7000 de persoane s-a strans sambata, la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si.

Miting PDL in Capitala: peste 7.000 de persoane au iesit in strada

Peste 7/000 de persoane s-a strans sambata la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin.

Miting anti-USL organizat de PDL in Bucuresti

Peste 7000 de persoane s-a strans, astayi, la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga, si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu.

Miting PDL de amploare in Bucuresti impotriva Guvernului USL: Au promis miere si ne dau fiere (VIDEO)

000 de persoane, in frunte cu liderii PDL, vor marsalui din Piata George Enescu pana in Piata Victoriei intr-un amplu miting pentru apararea statului de drept. Mii de democrat-liberali protesteaza in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )