Libnet.ro
UNICEF

07:00

Moarte la minut: selfie-urile fac mai multe victime decat rechinii

Playtech Playtech,
Moarte la minut: selfie-urile fac mai multe victime decat rechinii

Un turist japonez in varsta de 66 de ani a murit, iar partenerul sau de calatorie a fost ranit serios, din cauza faptului ca au cazut pe scari in timp ce incercau sa faca un seflie la Taj Mahal. Astfel, moartea turistului face ca numarul deceselor cauzate de selfie-uri, de anul acesta, sa ajunga la [] Moarte la minut: selfie-urile fac mai multe victime decat rechinii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2015: O zi plina pe plan amoros pentru mai multe zodii

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2015. Tinerii Tauri fac noi cuceriri, iar Gemenii dezvaluie partenerilor care sunt adevaratele culmi ale erotismului.

Psihologul Alfie Kohn desfiinteaza Mitul temei pentru acasa: de ce temele fac mai mult rau decat bine si care este greseala parintilor in relatia cu profesorii

Cartea Mitul temei pentru acasa, semnata de renumitul psiholog american Alfie Kohn, a fost lansata recent si in Romania, la editura Multimedia Est Publishing. in volumul amintit, autorul atrage atentia asupra efectelor negative pe care le pot avea temele asupra copiilor, atragand atentia parintilor sa intrebe mai des profesorii cum ii ajuta exercitiile pe cei mici, in mod concret, nu doar cum se rezolva acestea.

Carmen Iohannis: Suntem mandri de Simona. Ne dorim sa avem cat mai multe Simone in lumea tenisului

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, ocazie cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei.

Sotia presedintelui Iohannis: Suntem mandri de Simona Halep. Ne dorim cat mai multe Simone in tenis

Sotia presedintelui Romaniei, Carmen Iohannis, a premiat duminica seara mai multi copii prezenti la turneul de tenis Sibiu Open, prilej cu care a recunoscut ca atat ea, cat si Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep si urmaresc meciurile jucatoarei de cate ori au ocazia.

Banca ruseasca in care a investit Banca de Economii. Participatia BEM la mai multe companii va fi evaluata de experti

Banca de Economii a Moldovei anunta ca este in cautarea unei companii care va determina valoarea justa a cotelor de participare detinute in capitalul mai multor unitati economice, cum ar fi Bursa de Valori, Moldasig, dar si in una din cele mai mari banci comerciale din Rusia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )