Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mobile Awards Romania a desemnat cele mai bune aplicatii de la noi din tara

Adevărul Adevărul,
Mobile Awards Romania a desemnat cele mai bune aplicatii de la noi din tara

Mobile Awards Romania si-a desemnat castigatorii, cele mai bune aplicatii create si dezvoltate in Romania. Mobile Awards Romania este cea mai mare competitie a celor mai noi si creative campanii de mobile marketing si aplicatii mobile lansate in ultimul an pe piata locala. continuă pe Adevărul

Cele mai bune parfumuri lansate de celebritati!

De-a lungul timpului, starurile s-au folosit de notorietatea de care se bucurau o data si poate inca se mai bucura, pentru a-si mari veniturile prin activitati adiacente celor care i-au adus in atentia publicului. Continue reading .

Caru' cu Vedete: Ruby a comis-o! Cantareata a devenit ciuca mistourilor dupa ce dresul i s-a rupt in fund, pe scena; Vica a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor; Una dintre cele mai bune fundase din TV a facut valuri in Dubai! A bagat boala in ar

Oana Zavoranu se dezvaluie! Uite cum arata dupa schimbarea radicala de look. Dupa ce Oana Zavoranu le-a cerut sfatul prietenilor ei de pe Facebook. Sexy cumnatica Simonei Patruleasa face furori in costum de baie. Sezonul estival le-a facut pe vedetele noastre sa renunte la haine. Andra Trandas.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la una dintre cele mai prestigioase distinctii din domeniul aviatiei

Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a fost nominalizat la Routes Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, potrivit Mediafax.

Raed Arafat: Daca autoritatile ofera medicilor tineri conditii mai bune ca sa vina aici, atunci vor veni

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, le-a recomandat autoritatilor sa le ofere medicilor tineri conditii mai bune pentru ca acestia sa vina in judet, informeaza Mediafax. Aflat.

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012.

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost.

Traian Basescu va sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro, incepand cu ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax. Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe www. antena3. ro,.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Asculta LIVE declaratiile presedintelui Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe.

Apartamentele cu trei camere, cele mai dorite locuinte.

Aproximativ jumatate dintre bucurestenii aflati in cautarea unei locuinte sunt interesati de apartamente cu trei camere, reiese din ultimele date prezentate de portalul imobiliar IMOPEDIA. ro. Acest comportament a putut fi observat pe piata din Romania incepand cu anul 2009, cand pretul locuintelor cu trei camere a scazut semnificativ, ajungand foarte aproape de cel alapartamentelor cu doua camere. Daca in perioada de boom imobiliar cele mai cautate proprietati erau garsonierele si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )