Libnet.ro
UNICEF

21:00

Modificarile aduse Statutului PNL la congresul din iunie, respinse de Tribunalul Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Modificarile aduse Statutului PNL la congresul din iunie, respinse de Tribunalul Bucuresti

Modificarile aduse statutului PNL la congresul din iunie au fost respinse de Tribunalul Bucuresti, care a mentionat ca ia act de lucrarile congresului, la care Klaus Iohannis a fost ales presedinte al formatiunii, in baza derogarilor. continuă pe Wall-Street Ro

Tribunalul a respins modificarile Statutului PNL in baza carora a fost ales Johannis ca presedinte

Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis sa nu inregistreze modificarile la Statutul Partidului National-Liberal adoptate la Congresul din 27 iunie, transmit surse din presa.

Tribunalul a respins modificarile Statutului PNL in baza carora a fost ales Iohannis presedinte

ACTUALIZARE 14:32 PNL: Decizia Tribunalului nu afecteaza candidatura lui Iohannis la Presedintie Partidul National Liberal PNL) sustine ca decizia Tribunalului Bucuresti cu privire la unele modificari aduse statutului partidului nu afecteaza candidatura lui Klaus Iohannis la Presedintie, potrivit unui comunicat pulicat pe pagina de internet oficiala a liberalilor.

Pretul petrolului Brent, prima scadere din iunie 2013: sub 100 dolari/baril

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a inregistrat luni prima scadere din iunie 2013, la mai putin de 100 dolari pe baril, pe fondul datelor slabe privind economia Chinei si a Japoniei, care au provocat temeri legate de o scadere.

Primarul din Pucioasa, despre motivul depunerii unei contestatii pe modificarea statutului PNL

Primarul PNL din localitatea damboviteana Pucioasa, Danut Badau, care a reclamat la Tribunalul Bucuresti modificarea statutului partidului, a declarat intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca acesta.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )