Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pretul petrolului Brent, prima scadere din iunie 2013: sub 100 dolari/baril

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul petrolului Brent, prima scadere din iunie 2013: sub 100 dolari/baril

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a inregistrat luni prima scadere din iunie 2013, la mai putin de 100 dolari pe baril, pe fondul datelor slabe privind economia Chinei si a Japoniei, care au provocat temeri legate de o scadere. continuă pe Wall-Street Ro

Modificarile aduse Statutului PNL la congresul din iunie, respinse de Tribunalul Bucuresti

Modificarile aduse statutului PNL la congresul din iunie au fost respinse de Tribunalul Bucuresti, care a mentionat ca ia act de lucrarile congresului, la care Klaus Iohannis a fost ales presedinte al formatiunii, in baza derogarilor.

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Autoritatile elene estimeaza ca Grecia va inregistra crestere economica in trimestrul trei, pentru prima data din anul 2008

Grecia va inregistra crestere economica in trimestrul trei al acestui an, pentru prima data din 2008, estimeaza autoritatile elene, potrivit ABC News. PremierulAntonis Samaras a declarat ca Grecia va.

Grecia estimeaza ca va avea crestere economica pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Grecia se pregateste pentru CRESTERE ECONOMICA, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul.

Nasterea Maicii Domnului, prima sarbatoare din anul nou bisericesc

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, praznuita pe 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din noul an bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, in traditia populara fiind cunoscuta ca o zi in care sunt ascultate rugaciunile femeilor care vor sa aiba copii.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )