Libnet.ro
UNICEF

05:00

Primarul din Pucioasa, despre motivul depunerii unei contestatii pe modificarea statutului PNL

Antena3 Antena3,
Primarul din Pucioasa, despre motivul depunerii unei contestatii pe modificarea statutului PNL

Primarul PNL din localitatea damboviteana Pucioasa, Danut Badau, care a reclamat la Tribunalul Bucuresti modificarea statutului partidului, a declarat intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca acesta. continuă pe Antena3

Primarul din Piatra Neamt, urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV (VIDEO)

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, fiind acuzat ca ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc sa intervina la CNA pentru obtinerea.

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, urmarit penal de DNA

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, postul sau de televiziune. Acuzatiile care i se aduc sunt legate de trafic de.

Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre declaratiile lui Victor Ponta: A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a criticat intr-o declaratie pentru site-ul stiripesurse. ro afirmatiile facute de premierul Ponta, care comparase regimul Basescu cu regimul nazist din Germania: Am fost foarte profund impresionat in rau si amarat in acelasi sens. A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )