Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mohammad Murad, libanezul cu multe afaceri in Romania, a ramas fara permis.

România Liberă România Liberă,
Mohammad Murad, libanezul cu multe afaceri in Romania, a ramas fara permis.

Omul de afaceri Mohammad Murad a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si a fost amendat cu 765 de lei, dupa ce a fost surprins, joi, de Politia Rutiera in timp ce conducea, pe Autostrada Soarelui, cu 225 de kilometri pe ora, potrivit unor surse din Politie, anunta Mediafax. Un barbat de 51 de ani, din Bucuresti, a fost depistat de politistii din cadrul IGPR - Serviciul Politiei Autostrazi - Biroul de Politie Autostrada Bucuresti - Constanta, in timp ce circula pe Autostrada A2, . continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Mohammad Murad a ramas fara permis dupa ce a condus cu 225 de km pe ora pe A2

Omul de afaceri Mohammad Murad a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si a fost amendat cu 765 de lei, dupa ce a fost surprins, joi, de Politia Rutiera in timp ce conducea, pe Autostrada Soarelui, cu 225 de kilometri pe ora, potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax.

Omul de afaceri Mohammad Murad a fost prins conducand pe A2 cu 225 kilometri pe ora

Omul de afaceri Mohammad Murad a fost surprins, joi, de Politia Rutiera in timp ce conducea, pe Autostrada Soarelui, cu 225 de kilometri pe ora. Acesta a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si a.

SUA: Peste 93.000 de locuinte au ramas fara electricitate din cauza viscolului

Peste 93. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in sud-estul Statelor Unite, in special in statele Alabama, Georgia si North Carolina, din cauza viscolului, informeaza CNN. Totodata, 2. 820 de curse aeriene.

Viscolul puternic paralizeaza SUA. Zeci de mii de locuinte au ramas fara curent electric si mii de curse aeriene au fost anulate

Conditiile meteorologice continua sa produca pagube in SUA. Peste 93. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in sud-estul Statelor Unite, din cauza viscolului, relateaza CNN. 820 de curse aeriene au.

Robert Lewandowski a ramas fara roti la masina, victima a propriilor suporteri!.

Robert Lewandowski, atacantul formatiei Borussia Dortmund si-a gasit masina, un SUV, fara roti. De vina pentru incident ar fi propriii suporteri, care sunt intr-un razboi deschis cu atacantul, conform Bild. Vezi in imaginile de mai sus masina de 92. 000 euro a lui Lewandowski, pe butuci Daca anul trecut Lewandowski era poate cel mai iubit jucator al Borussiei, de curand, mai exact de cand a semnat un precontract cu rivalii de la Bayern Munchen, pentru ca in vara sa treaca la liderul din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )