Libnet.ro
UNICEF

11:30

SUA: Peste 93.000 de locuinte au ramas fara electricitate din cauza viscolului

B1 B1,
SUA: Peste 93.000 de locuinte au ramas fara electricitate din cauza viscolului

Peste 93. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in sud-estul Statelor Unite, in special in statele Alabama, Georgia si North Carolina, din cauza viscolului, informeaza CNN. Totodata, 2. 820 de curse aeriene. continuă pe B1

Viscolul puternic paralizeaza SUA. Zeci de mii de locuinte au ramas fara curent electric si mii de curse aeriene au fost anulate

Conditiile meteorologice continua sa produca pagube in SUA. Peste 93. 000 de locuinte au ramas fara electricitate in sud-estul Statelor Unite, din cauza viscolului, relateaza CNN. 820 de curse aeriene au.

Robert Lewandowski a ramas fara roti la masina, victima a propriilor suporteri!.

Robert Lewandowski, atacantul formatiei Borussia Dortmund si-a gasit masina, un SUV, fara roti. De vina pentru incident ar fi propriii suporteri, care sunt intr-un razboi deschis cu atacantul, conform Bild. Vezi in imaginile de mai sus masina de 92. 000 euro a lui Lewandowski, pe butuci Daca anul trecut Lewandowski era poate cel mai iubit jucator al Borussiei, de curand, mai exact de cand a semnat un precontract cu rivalii de la Bayern Munchen, pentru ca in vara sa treaca la liderul din .

JO Soci: Romania, exclusa din doua probe pentru ca echipajul a ramas fara sanie.

Echipajul Romaniei de sanie, la dublu, format din Radu Sovaiala si Alexandru Teodorescu, nu va partici in proba de miercuri, respectiv cea de satafeta, de joi, deoarece sania fost avariata in urma unei accidentari, iar sania de rezerva nu a fost acceptata in concurs. In timpul primei manse de pregatiri din preziua competitiei olimpice, echipajul masculin al Romaniei de sanie dublu, format din Radu Nicolae Sovaiala pilot si Alexandru Teodorescu copilot, s-a rasturnat inainte .

Lora parcurge momente grele: mama ei a ramas fara un san!

Lora a trecut prin momente grele zilele trecute. Mama ei a fost internata intr-o clinica din Turcia unde i s-a extirpat un san. Anul trecut, cantareata a trecut, la randul ei, printr-o operatie: i s-a extirpat atunci o tumora pe care medicii i-au descoperit-o pe uter.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )