Libnet.ro
UNICEF

13:00

JO Soci: Romania, exclusa din doua probe pentru ca echipajul a ramas fara sanie.

România Liberă România Liberă,
JO Soci: Romania, exclusa din doua probe pentru ca echipajul a ramas fara sanie.

Echipajul Romaniei de sanie, la dublu, format din Radu Sovaiala si Alexandru Teodorescu, nu va partici in proba de miercuri, respectiv cea de satafeta, de joi, deoarece sania fost avariata in urma unei accidentari, iar sania de rezerva nu a fost acceptata in concurs. In timpul primei manse de pregatiri din preziua competitiei olimpice, echipajul masculin al Romaniei de sanie dublu, format din Radu Nicolae Sovaiala pilot si Alexandru Teodorescu copilot, s-a rasturnat inainte . continuă pe România Liberă

JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din doua probe, la sanie.

Echipajul de sanie al Romaniei a ratat prezenta in doua probe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, cauzele tinand de noile regulamente, stabilite in urma unui tragic accident, de asa-zisul ghinion al echipajului si poate mai ales de pregatirea sportivilor, efectuata pe partii inchiriate. Sorin Buta, presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie F. ) explica riscurile la care se supun sportivii si cum ar putea acestia sa-i ajunga din urma pe medaliatii olimpici. Echipajul de .

Mutu marcheaza doua goluri pentru Petrolul

Adrian Mutu a marcat duminica seara doua goluri pentru Petrolul, in amicalu cu Serif Tiraspol.

Ponta, la Soci: Romania nu poate ignora sau ostiliza Rusia, dar sprijinul pentru Moldova in UE ramane

Rusia este un foarte mare vecin pe care Romania nu poate sa il ignore sau sa considere ca ii foloseste la ceva sa ostilizeze acest stat, fiind nevoie de imbunatatirea relatiilor economice si politice, dar.

Ponta, la Soci: Romania nu poate ignora Rusia, dar va continua sa sprijine parcursul european al Moldovei

Rusia este un vecin pe care Romania nu poate sa il ignore, dar va continua sa sprijine neconditionat parcursul european al Moldovei, a declarat premierul roman Victor Ponta, prezent la sfarsitul de saptamana.

Fed Cup: Romania - Serbia, in play-off. Adversare din TOP 10 pentru Halep si Cirstea.

Romania va intalni Serbia in play-offul de calificare in Grupa Mondiala II, din cadrul Fed Cup, dupa ce tenismenele romance au iesit invingatoare in turneul de la Budapesta. Serbia ar putea evolua cu doua jucatoare de temut, Jelena Jankovici si Ana Ivanovici. Urmatorul adversar al romancelor ar putea fi unul extrem de dificil daca vor evolua si cele doua tenismene din top 10 mondial. Jankovic, numarul 8 WTA si Ivanovici, 12 WTA, nu au jucat in meciurile Serbiei din Grupa Mondiala II, al doilea .

Povestea primei medalii olimpice de aur la schi impartita pe din doua

Jocurile Olimpice de la Sochi au adus o premiera: prima medalie de aur acordata pentru doua concurente in aceeasi proba de schi alpin.

Dumitru Chisalita, expert in domeniul gazelor naturale: In 2000, Romania a renuntat din proprie initiativa la importul direct din Federatia Rusa pentru a permite accesul intermediarilor

Guvernul roman a fabricat in 2000 ruperea conventilor existente intre Romania si Rusia, renuntat la importurile directe de gaze naturale si dand curs liber intermediarilor, scrie pe blogul sau Dumitru Chisalita, expert in domeniul gazelor naturale. Acesta mai spune ca din acest motiv nici un Guvern, Minister sau companie romaneasca nu a reusit in ultimii 14 ani, abordarea importului gazelor printr-un contract direct cu Gazprom si probabil nu se va intampla nici in urmatorii ani.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )