Libnet.ro
UNICEF

15:00

JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din doua probe, la sanie.

România Liberă România Liberă,
JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din doua probe, la sanie.

Echipajul de sanie al Romaniei a ratat prezenta in doua probe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, cauzele tinand de noile regulamente, stabilite in urma unui tragic accident, de asa-zisul ghinion al echipajului si poate mai ales de pregatirea sportivilor, efectuata pe partii inchiriate. Sorin Buta, presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie F. ) explica riscurile la care se supun sportivii si cum ar putea acestia sa-i ajunga din urma pe medaliatii olimpici. Echipajul de . continuă pe România Liberă

JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din competitia de sanie dublu.

Echipajul masculin de sanie al Romaniei a ratat prezenta in cele doua probe de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, cauzele tinand de noile regulamente, stabilite in urma unui tragic accident, de asa-zisul ghinion al echipajului si poate mai ales de pregatirea sportivilor, efectuata pe partii inchiriate. Sorin Buta, presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie F. ) explica riscurile la care se supun sportivii si cum ar putea acestia sa-i ajunga din urma pe medaliatii .

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura miercuri

Ania Monica Germaine Caill va concura, miercuri, in proba de coborare feminin, la Centrul Alpin Roza Hutor, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, informeaza Mediafax.

JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura marti

Sportivii romani Florin Daniel Pripici, Paul Constantin Pepene, Timea Sara, Eva Tofalvi si Raluca Nicoleta Stramaturaru vor concura, marti - 11 februarie, in patru discipline, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci Rusia).

Absenta autostrazii Sibiu-Pitesti, motiv pentru Renault sa se mute in Maroc?.

Romania ar putea pierde asamblarea automobilelor Dacia in favoarea uzinei din Tanger Maroc, urmare a faptului ca francezii nu au o legatura moderna rutiera spre vestul tarii. Producatorul auto Dacia-Renault s-ar putea retrage intr-un anumit orizont de timp din Romania in conditiile in care ansamblul factorilor economici autohtoni absenta unei autostrazi Pitesti-Sibiu fiind unul dintre acesti factori va duce la o pierdere de competitivitate a companiei. Economiile ce ar .

Cum sa-ti intri in forma atunci cand ai un job care-ti mananca tot timpul.

Programul prelungit de munca secatuieste pe multi dintre noi, motiv pentru care nu mai avem energie si nici timp sa ne ocupam cum trebuie de propria sanatate, de propriul corp. Dar ne putem intra in forma chiar daca orele de munca sunt lungi! 1. Incepe cu pasi mici! Ai alergat vreodata la vreun maraton? Obisnuiesti sa mananci sanatos? Faci exercitii fizice zi de zi? Daca raspunsul tau este nu la toate, atunci nu este cazul sa-ti stabilesti teluri mari si sa nu le poti atinge. Incepe .

Crestere cu 7% a vanzarilor in 2014 pentru Veka Romania.

Desi 2013 a fost un an dificil pentru piata de tamplarie termoizolanta, vanzarile VEKA in Romania au cunoscut o crestere consolidata de 7%. Acest fapt se datoreaza in parte consecventei companiei de a produce exclusiv solutii de clasa A si, in parte, relatiilor puternice ale companiei cu cei aproximativ 180 de parteneri la nivel national. Astfel, beneficiind de calitatea clasei A si de recunoasterea internationala a brand-ului VEKA, producatorii parteneri au patruns pe majoritatea pietelor .

Venituri in crestere pentru Garanti Romania

Grupul Garanti Romania a avut anul trecut venituri nete de 118,6 milioane de euro, in crestere cu 11% fata de 2012, anunta institutia financiara.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediulDNA, alaturi de fiul sau, deputatulPSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe. De.

Seful CJ Prahova, audiat la DNA in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe.

Seful Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este audiat, marti, la sediul DNA, alaturi de fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, in dosarul de evaziune in care a fost arestat Razvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova, conform B1. ro. De asemenea, au fost chemati la audieri si vicepresedinti ai CJ Prahova privind achizitiile publice, fara a se sti momentan calitatea in care au fost chemati la audieri. Citeste si: DNA Ploiesti a ridicat documente de la CJ Prahova .

10 motive pentru care NU slabesti! Cum iti sabotezi singura dieta.

Consideri ca mananci echilibrat, sanatos si faci si suficient efort fizic, dar cantarul tau nu vrea sub nicio forma sa indice mai putine kilograme? Se prea poate sa-ti sabotezi singura dieta fara sa-ti dai seama! Femeile, dar si barbatii deopotriva au adesea senzatia, in timpul regimurilor alimentare de slabit, ca depun eforturi mari pentru a da jos kilogramele in plus si ca respecta indeaproape conditiile dietei. Ei bine, multi dintre cei care tin cure de slabire calca stramb fara sa-si dea .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2463 seconds )