Libnet.ro
UNICEF

06:00

MONICA ANISIE: Nu va lasati pacaliti de subiectele care circula pe internet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MONICA ANISIE: Nu va lasati pacaliti de subiectele care circula pe internet

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a atras atentia elevilor care sustin luni dimineata prima proba la Evaluarea Nationala sa nu se lase pacaliti de subiectele care circula pe internet. continuă pe Ziarul Bursa

Evaluare Nationala 2020 Monica Anisie: Nu va lasati pacaliti de subiectele care circula pe internet

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a atras atentia elevilor care sustin luni dimineata prima proba la Evaluarea Nationala sa nu se lase pacaliti de subiectele care circula pe internet.

Evaluarea Nationala 2020: Peste 170 de mii de elevi inscrisi. Anuntul facut de Monica Anisie

La Evaluarea Nationala 2020 care va incepe luni sunt inscrisi peste 170. 000 de elevi, absolventi de clasa a opta. La prima etapa participa peste 75. 000 de profesori, examenul desfasurandu-se in 4. 253 de centre de examen, a anuntat duminica ministrul Educatiei Monica Anisie.

Cresele, gradinitele si afterschool-urile nu se redeschid din 15 iunie. Monica Anisie: Normele sunt inca in pregatire. Probabil luni le vom finaliza (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca afterschool-urile, gradinitele si cresele nu se vor redeschide incepand de luni, pentru ca trebuie intai finalizate normele de securitate si igiena, astfel.

Monica Anisie: Redeschiderea creselor si gradinitelor, publice si private, dupa publicarea normelor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat duminica, intr-o conferinta de presa, ca redeschiderea creselor si a gradinitelor, atat publice cat si private, este posibila dupa publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al ministrilor Educatiei, Sanatatii si Muncii.

Monica Anisie, ministrul Educatiei, mesaj la final de an scolar: Ni-l vom reaminti cu siguranta multi ani de acum inainte, poate cu detasarea conferita de timp

Astazi se incheie un an scolar cu totul special, care ne-a pus la incercare pe toti si pe care ni-l vom reaminti cu siguranta multi ani de acum inainte, poate cu detasarea conferita de timp, a afirmat vineri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )