Libnet.ro
UNICEF

06:00

Monica Iacob Ridzi a fost premiata la concursul Poezie de puscarie

Adevărul Adevărul,
Monica Iacob Ridzi a fost premiata la concursul Poezie de puscarie

Monica Iacob Ridzi, incarcerata la Spitalul Penitenciar Jilava, a obtinut, joi, premiul al doilea la concursul Poezie de puscarie, la sectiunea Poezie femei, ea purtand proteze la picioare la decernarea premiilor, scrie pe Facebook scriitorul Dan Mircea Cipariu, presedintele juriului. M-a impresionat teribil Monica Iacob Ridzi, cu proteze la picioare si o privire care cutreiera parca o alta lume, scrie Cipariu pe Facebook. continuă pe Adevărul

Monica Iacob Ridzi, premiul doi la concursul Poezie de puscarie, la sectiunea Poezie femei

Monica Iacob Ridzi, incarcerata la Spitalul Penitenciar Jilava, a obtinut, joi, premiul al doilea la concursul Poezie de puscarie, la sectiunea Poezie femei, scrie pe Facebook scriitorul Dan Mircea Cipariu,.

Monica Iacob Ridzi a fost premiata in inchisoare

Monica Iacob Ridzi, incarcerata la Spitalul Penitenciar Jilava, a obtinut, joi, premiul al doilea la concursul Poezie de puscarie, la sectiunea Poezie femei .

Monica Iacob Ridzi, PREMIATA in puscarie. Pentru ce a fost apreciata PDL-ista

Monica Iacob Ridzi, incarcerata la Spitalul Penitenciar Jilava, a obtinut, joi, premiul al doilea la concursul Poezie de puscarie, la sectiunea Poezie femei, ea purtand proteze la picioare la decernarea.

Monica Iacob Ridzi poarta orteze pentru a se putea deplasa. Starea de sanatate a fostului ministru s-a agravat dupa gratii

Starea de sanatate a Moncai Iacob Ridzi s-a inrautatit in inchisoare, potrivit apropiatilor sai. Acestia sustin ca fostul ministru este nevoit sa poarte proteze la genunchi ca sa mai poata merge.

Laura Cosoi a fost premiata pentru cartea ei de bucate

Actrita Laura Cosoi a fost marea castigatoare a celei de-a XX-a editie a concursului Gourmand World Cookbook Awards din Europa, la categoria Best TV Chef Book, la care a participat cu cartea ei de bucate, Ramai la masa?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )