Libnet.ro
UNICEF

22:30

Monica Macovei: PNL face de ras Romania prin trimiterea lui Silaghi in PE.

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei: PNL face de ras Romania prin trimiterea lui Silaghi in PE.

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca PNL face de ras Romania prin trimiterea lui Ovidiu Silaghi in Parlamentul European. Prin trimiterea lui Silaghi in Parlamentul European, PNL tradeaza interesul national, pentru ca cetatenii romani vor sa fie respectati in Uniunea Europeana, si nu sa fie reprezentati de politicieni suspectati de fapte de coruptie si care vor sa fuga de justitie, intrand in Parlamentul European, scrie Monica Macovei pe blogul personal. Macovei sustine ca PNL . continuă pe România Liberă

Monica Macovei: PNL face de ras Romania: il trimite pe Silaghi in Parlamentul European

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca trimiterea lui Ovidiu Silaghi in Parlamentul European este o lipsa de respect din partea liberalilor, precizand ca, astfel, PNL ii asgura o imunitate noua lui Silaghi, cel pentru care procurorii au cerut inceperea urmaririi penale.

Monica Macovei: Intr-un registru pe care medicii l-ar caracteriza ca fiind al unui om bolnav psihic, Ponta declara senin ca a aprobat folosirea cianurilor in calitate de premier, dar ca va vota impotriva lor in calitate de deputat

Europarlamentarul PDL Monica Macovei afirma, intr-un comunicat transmis luni, ca premierul Victor Ponta, dupa ce a aprobat un proiect de lege care permite folosirea cianurilor pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana, a trimis actul normatic in Parlament pentru a scapa de orice responsabilitate, pentru ca votul Parlamentului - ca organ colectiv - elimina posibilitatea tragerii la raspundere.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca Monica Macovei si Elena Udrea sunt singurele femei din clasa politica care ar fi pregatite pentru functia de presedinte al.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )