Libnet.ro
UNICEF

11:30

Monica Macovei: Intr-un registru pe care medicii l-ar caracteriza ca fiind al unui om bolnav psihic, Ponta declara senin ca a aprobat folosirea cianurilor in calitate de premier, dar ca va vota impotriva lor in calitate de deputat

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Intr-un registru pe care medicii l-ar caracteriza ca fiind al unui om bolnav psihic, Ponta declara senin ca a aprobat folosirea cianurilor in calitate de premier, dar ca va vota impotriva lor in calitate de deputat

Europarlamentarul PDL Monica Macovei afirma, intr-un comunicat transmis luni, ca premierul Victor Ponta, dupa ce a aprobat un proiect de lege care permite folosirea cianurilor pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana, a trimis actul normatic in Parlament pentru a scapa de orice responsabilitate, pentru ca votul Parlamentului - ca organ colectiv - elimina posibilitatea tragerii la raspundere. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca Monica Macovei si Elena Udrea sunt singurele femei din clasa politica care ar fi pregatite pentru functia de presedinte al.

Monica Macovei, Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, pe listele PDL la europarlamentare, potrivit lui Ioan Oltean

In cadrul unei conferinte de presa, deputatul Ioan Oltean a vorbit despre alegerile europarlamentare, unde PDL se va duce singur cu propria sigla si oamenii sai. Printre cei care vor candida si vor fi sustinuti de PDL, potrivit lui Ioan Oltean, se numara si Monica Macovei, Theodor Stolojan sau Traian Ungureanu.

Monica Macovei: Modificarea legii ANI va avea un efect dezastruos asupra raportului MCV si aderarii la Schengen

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a afirmat sambata, la Scoala de vara a TDL, ca o eventuala modificare a legilor ANI si DNA ar avea un efect 'dezastruos' asupra raportului privind Mecanismului de Cooperare si Verificare si asupra aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Traian Basescu: Monica Macovei si Elena Udrea ii bat pe Crin Antonescu si Victor Ponta in dezbateri publice

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, ca el cunoaste doua femei care ii intrec in dezbaterile publice pe CrinAntonescu si pe Victor Ponta. Stiu doua femei care.

Monica Macovei: E mai important sa confiscam banii din infractiuni decat sa ii trimite la inchisoare pe autori

In cazul averilor provenite din infractiuni cel mai important aspect este cel legat de confiscarea banilor, chiar mai important decat trimiterea la inchisoare, a sustinut, sambata, europarlamentarul PDL, Monica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )