Libnet.ro
UNICEF

22:30

Monica Macovei: Nu am primit si nu am citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei: Nu am primit si nu am citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a declarat din nou, joi, ca nu a primit si nu a citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei. continuă pe România Liberă

Monica Macovei, fost ministru al Justitiei: Nu am primit si nu am citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a declarat din nou, joi, ca nu a primit si nu a citit niciun dosar si nicio informare din arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Un fost magistrat militar rupe tacerea in scandalul SIPA. Ce indicatii a primit de la Monica Macovei

Un fost procuror rupe tacerea in scandalul SIPA. Ion Panaitescu, fost procuror in PNA, sustine ca in anul 2005 a primit de la Monica Macovei, ministrul justitiei la acea vreme, documente din.

Monica Macovei cere din nou declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA

Monica Macovei a cerut din nou, joi, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul Justitiei.

Monica Macovei, despre arhiva SIPA: Este necesar sa se declasifice toate documentele. Decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze

Europarlamentara Monica Macovei a rectionat, luni dimineata, pe Facebook, precizand ca ar trebui desecretizate documentele, intrucat decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )