Libnet.ro
UNICEF

17:00

Monica Macovei, despre arhiva SIPA: Este necesar sa se declasifice toate documentele. Decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei, despre arhiva SIPA: Este necesar sa se declasifice toate documentele. Decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze

Europarlamentara Monica Macovei a rectionat, luni dimineata, pe Facebook, precizand ca ar trebui desecretizate documentele, intrucat decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze. continuă pe România Liberă

Dana Girbovan, intrebari pentru Monica Macovei despre arhiva SIPA: De unde stie ce contineau notele informative?

Dana Girbovan continua disputa cu fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, adresandu-i public o serie de intrebari referitoare la arhiva SIPA.

Ce nu s-a spus despre arhiva SIPA. Informatii exclusive

Arhiva SIPA a fost lasata fara supraveghere video. in februarie 2007, RA RASIROM a incheiat cu Administratia Nationala a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justitiei un contract de.

Adrian Tutuianu, despre arhiva SIPA: Avem foarte mult de discutat despre ce inseamna stat de drept

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca subiectul arhivei SIPA trebuie privit intr-un context mai larg ce contureaza ideea ca in Romania e foarte mult de discutat despre ce inseamna stat de drept si despre limitele in care statul interfereaza cu drepturile si libertatile omului.

Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane!

ACTUALIZARE 11:42 Presedintele UNJR: Sper ca publicarea numelor celor care au vizitat arhiva SIPA sa fie facuta azi Dana Girbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), il felicita pe ministrul Tudorel Toader pentru intentia de a face publice numele celor care au vizitat arhiva SIPA, exprimandu-si speranta ca aceasta publicare sa fie facuta chiar astazi. ----------- Tudorel Toader, ministrul Justitiei, considera ca arhiva SIPA este o pata pe obrazul justitiei din tara noastra si anunta ca va publica numele celor care au vizitat arhiva, eventual si numarul vizitelor efectuate.

Tudorel Toader: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca arhiva SIPA este o pata pe obrazul justitiei romane si a anuntat ca primul pas in procesul de desecretizare a acesteia va fi sa publice numele celor.

Arhiva SIPA. Monica Macovei sustine ca a decis, in calitate de ministru al Justitiei, sa refuze orice informare venita de la fostul serviciu secret

Monica Macovei a declarat, sambata, intr-o postare pe Internet, ca ea a decis, in anul 2005, cand era ministru al Justitiei, sa nu mai primeasca nicio informare venita de la SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului.

Ministrul Justitiei: Voi publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA, eventual si numarul vizitelor efectuate. Presedinta UNJR: Decizia reprezinta un prim pas pentru clarificarea situatiei. Monica Macovei: Decredibilizarea Justitiei trebuie sa incete

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni dimineata, ca va face publice numele persoanelor care au avut legatura cu arhiva SIPA.

Monica Macovei, atac la Dana Girbovan: Ar fi regretabil ca un judecator sa fie manipulat sau de rea-credinta

Europarlamentarul Monica Macovei a negat ca ar fi spus in urma cu cativa ani ca 'Victor Ponta este santajabil cu ajutorul informatiilor care se gasesc in arhiva SIPA', asa cum.

Liviu Dragnea considera ca trebuie analizate inclusiv informatiile care tin de viata privata, din arhiva SIPA, daca se vor dovedi utile anchetei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca este necesar ca toate datele din arhiva SIPA, inclusiv cele care detin detalii intime despre magistrati, trebuie sa fie studiate atent.

Monica Macovei: Am decis in 2005, ca ministru, ca la mine sa nu vina nicio informare de la SIPA / Toti ministrii dinaintea mea au primit aceste informari si nimeni nu l-a desfiintat. De ce?

Am decis in 2005, ca ministru, ca la mine sa nu vina nicio informare de la SIPA/DGPA, a scris sambata pe pagina ei de Facebook Monica Macovei, fost ministru al justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )