Libnet.ro
UNICEF

16:00

Monica Niculescu aproape de surpriza cu Andrea Petkovic

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu aproape de surpriza cu Andrea Petkovic

Jucatoarea Monica Niculescu a fost foarte aproape de a o elimina pe nemtoaica Andrea Petkovic in primul tur la Openul Chinei de la Beijing. continuă pe Online Sport

Monica Niculescu a acces pe tabloul principal la Beijing

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, a acces, sambata, pe tabloul principal la turneul de la Beijing, cu premii de 5. 105 de dolari.

Tenis: Monica Niculescu a fost eliminata in runda inaugurala de la Beijing

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, a pierdut duminica in runda inaugurala a turneului de la Beijing, cu premii de 5. 105 de dolari, in fata jucatoarei germane Andrea Petkovic N. 15), care s-a impus cu 2-6, 7-6 8), 6-4.

Monica Niculescu a fost eliminata din primul tur al China Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA, a fost eliminata, duminica, in primul tur alChina Open, de catre Andrea Petkovici, locul 17 WTA. Romanca a pierdut cu scorul de 2-6, 7-6 10/8), 6-4, scrie Mediafax. Tot.

Simona Halep si Monica Niculescu joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in primul tur la China Open, duminica, la o zi dupa ce a implinit 23 de ani, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform caruia in programul de maine figureaza si Monica Niculescu.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Openul Chinei

Jucatoarea Monica Niculescu, recent castigatoare a turneului de Guangzhou, s-a calificat pe tabloul principal al puternicului turneu de la Beijing.

Monica Niculescu, pe tabloul principal la Beijing

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal a turneului de la Beijing.

Romanca Monica Niculescu a acces pe tabloul principal la Beijing

Monica Niculescu, locul 41 WTA, a acces, sambata, pe tabloul principal la turneul de la Beijing, informeazaMediafax. Romanca a trecut in ultima runda a calificarilor de sportiva belgiana Alison Van Uytvan.

Monica Niculescu, meci de cosmar cu Petkovici. A pierdut dupa ce-a irosit doua mingi de meci

Dupa ce exact in urma cu o saptamana a castigat turneul de la Guangzhou, Niculescu a pierdut duminica in fata unei jucatoare din top 20 mondial, Andrea Petkovici, in primul tur de la Beijing, la capatul unui meci dramatic.

Monica Niculescu, partida de cosmar cu Petkovici, la Beijing. A pierdut dupa ce-a irosit doua mingi de meci

Dupa ce exact in urma cu o saptamana a castigat turneul de la Guangzhou, Niculescu a pierdut duminica in fata unei jucatoare din top 20 mondial, Andrea Petkovici, in primul tur de la Beijing, la capatul unui meci dramatic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )