Libnet.ro
UNICEF

14:00

Monica Niculescu a fost eliminata din primul tur al China Open

B1 B1,
Monica Niculescu a fost eliminata din primul tur al China Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA, a fost eliminata, duminica, in primul tur alChina Open, de catre Andrea Petkovici, locul 17 WTA. Romanca a pierdut cu scorul de 2-6, 7-6 10/8), 6-4, scrie Mediafax. Tot. continuă pe B1

Tenis Beijing: Halep o invinge pe Strykova, scor 6-1, 6-4. Niculescu, eliminata in primul tur

Simona Halep debuteaza, duminica, de la ora 14. 30 ora Romaniei), in cadrul ultimului mare turneu al anului de dinaintea Turneului Campioanelor. La Beijing, romanca joaca in primul tur impotriva cehoaicei .

Simona Halep si Monica Niculescu joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in primul tur la China Open, duminica, la o zi dupa ce a implinit 23 de ani, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform caruia in programul de maine figureaza si Monica Niculescu.

Tenis: Monica Niculescu a fost eliminata in runda inaugurala de la Beijing

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, a pierdut duminica in runda inaugurala a turneului de la Beijing, cu premii de 5. 105 de dolari, in fata jucatoarei germane Andrea Petkovic N. 15), care s-a impus cu 2-6, 7-6 8), 6-4.

Simona Halep o va intalni pe Zahlalova Strycova, in primul tur de la Beijing

Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur al turneului de la Beijing, ultimul din acest sezon,inaintea Turneului Campioanelor. Halep o va intalni, in runda inaugurala, pe Zahlalova Strycova, din Cehia.

Simona Halep si Monica Niculescu debuteaza in primul tur al turneului de tenis de la Beijing

Simona Halep joaca duminica dupa-amiaza in primul tur al turneului de tenis de la Beijing, impotriva sportivei din Cehia, Barbora Strycova. Cele doua sportive au mai jucat un singur meci pana acum in circuitul.

Monica Niculescu aproape de surpriza cu Andrea Petkovic

Jucatoarea Monica Niculescu a fost foarte aproape de a o elimina pe nemtoaica Andrea Petkovic in primul tur la Openul Chinei de la Beijing.

Monica Niculescu, meci de cosmar cu Petkovici. A pierdut dupa ce-a irosit doua mingi de meci

Dupa ce exact in urma cu o saptamana a castigat turneul de la Guangzhou, Niculescu a pierdut duminica in fata unei jucatoare din top 20 mondial, Andrea Petkovici, in primul tur de la Beijing, la capatul unui meci dramatic.

Monica Niculescu, partida de cosmar cu Petkovici, la Beijing. A pierdut dupa ce-a irosit doua mingi de meci

Dupa ce exact in urma cu o saptamana a castigat turneul de la Guangzhou, Niculescu a pierdut duminica in fata unei jucatoare din top 20 mondial, Andrea Petkovici, in primul tur de la Beijing, la capatul unui meci dramatic.

Monica Niculescu, pe tabloul principal la Beijing

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal a turneului de la Beijing.

Monica Niculescu a acces pe tabloul principal la Beijing

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, a acces, sambata, pe tabloul principal la turneul de la Beijing, cu premii de 5. 105 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )