Libnet.ro
UNICEF

08:30

Monica Niculescu a fost invinsa de Timea Bacsinszky in optimi la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu a fost invinsa de Timea Bacsinszky in optimi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, fiind invinsa in optimi, scor 1-6, 7-5, 6-2, de sportiva elvetiana Timea. continuă pe Antena3

Monica Niculescu, eliminata de elvetianca Timea Bacsinszky in optimi, la Wimbledon

Monica Niculescu a fost eliminata in optimi la turneul de la Wimbledon. Tenismena din Romania a fost invinsa de Timea Bacsinszky, dupa ce in primul set a depasit-o categoric pe sportiva din Elvetia. in primul.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Monica Niculescu va evolua in al doilea meci de pe Terenul 18

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat programul zilei de luni, a saptea de intreceri. Monica Niculescu o va intalni in optimi pe Timea Bacsinszky, Elvetia - locul 15 WTA, in a doua partida de pe Terenul 18. Intra in material pentru a vedea programul complet al sportivilor romani.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimi al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Wimbledon 2015. Monica Niculescu s-a calificat in optimi! Victorie formidabila a Monicai in fata Kristynei Pliskova

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in doua seturi in fata Kristynei Pliskova, scor 6-3, 7-5. Ea a salvat cinci mingi de set in parteas a doua.

Simona Halep o sustine pe Monica Niculescu la Wimbledon: ii doresc mult succes, sa joace cat mai mult acolo si, de ce nu, un rezultat si mai bun

Simona Halep a declarat ca o sustine pe Monica Niculescu in competitia turneului de la Wimbledon, precizand ca aceasta poate sa castige si urmatorul tur, scrie Digi 24. Chiar o felicit pe Monica.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in turul 3

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in turul 3 al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon

Monica Niculescu s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de sportiva ceha, Kristyna Pliskova, scor 6-3, 7-5.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in optimi de Timea Bacsinszky (6-1, 5-7, 2-6)

Romania a ramas fara reprezentante pe tabloul feminin de simplu de la Wimbledon, dupa ce Monica Niculescu 48 WTA) a fost invinsa de Timea Bacsinszky Elvetia, locul 15 WTA) in optimile competitiei. Niculescu a surprins-o pe Timea doar in primul set castigat cu 6-1), dupa care Bacsinszky s-a acomodat cu slice-ul jucatoarei noastre si a impus ritmul disputei 7-5, 6-2). Meciul a durat doua ore si 9 minute.

Wimbledon: Serena Williams vs Venus Williams, capul de afis al optimilor - Monica Niculescu vs Timea Bacsinszky - Programul complet al disputelor

Romania mai are o reprezentanta pe tabloul de simplu feminin de la Wimbledon, Monica Niculescu urmand sa o intalneasca pe Timea Bacsinszky Elvetia - favorita numarul 15), in optimi. In aceeasi faza a competitiei se vor duela Serena si Venus Williams. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Timea Bacsinszky, adversara Monicai Niculescu in optimi la Wimbledon. 4-1 pentru romanca la meciuri directe

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, faza in care o va intalni pe romanca Monica Niculescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )