Libnet.ro
UNICEF

01:06

Monica Niculescu a reusit calificarea in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

B1 B1,
Monica Niculescu a reusit calificarea in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, fiind prima calificare in aceasta faza a competitiei intr-un turneu WTA pentru jucatoare. Romanca a trecut de s. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului, faza in care.

Simona Halep a trecut de Lara Arruabarrena si s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in faza semifinalelor la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena, locul 120 WTA. Romanca a invins-o pe.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Simona Halep, victorie lejera cu Lara Arruabarrena - Semifinala romaneasca cu Monica Niculescu

Simona Halep, principala favorita a turneului BRD Bucharest Open WTA), s-a calificat fara probleme in semifinale, vineri, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-1 de Lara Arruabarrena Spania). Halep 22 ani), numarul trei mondial, a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a se impune. In penultimul act al competitiei, Halep o va intalni pe Monica Niculescu. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente din meciul Simonei.

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open

Irina-Camelia Begu a pierdut, miercuri, partida jucata impotriva olandezeiKiki Bertens, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, ratand astfel accederea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. Pentru prezenta pe.

Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in semifinale

Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open dupa ce a invins-o pe Polona Hercog cu 6-2, 2-6, 7-6.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 68 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut, miercuri, de Elita Kostova, locul 244 WTA, venita din calificari.

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de dublu, la BRD Bucharest Open

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a ratat, vineri, calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Cele doua au fost invinse de cuplul Cagla.

Evantaie si palarii pentru spectatorii BRD Bucharest Open

Spectatorii prezenti in loje la partidele de la Arenele BNR din acest week-end din cadrul turneului BRD Bucharest Open, vor primi cadou din partea sponsorului acestui turneu WTA, Dr. Oetker, evantaie si palarii. Principala favorita a turneului, Simona Halep a transformat primele sale meciuri de la WTA BRD Bucharest Open in adevarate spectacole pe Arena Centrala.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

Semifinala romaneasca la BRD Bucharest Open, Halep contra Niculescu

Dupa ce vineri Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele de la BRD Bucharest Open, Simona Halep si-a asigurat si ea prezenta in penultimul act al competitiei, dupa ce-a trecut de spanioloaica Lara Arruabarrena.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )