Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moody 's: Testele de stres ale BCE - pozitive, per ansamblu, pentru bancile din zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moody

Agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service arata ca rezultatele evaluarii efectuate de Banca Centrala Europeana BCE) si Autoritatea Bancara Europeana ABE) la nivelul bancilor din regiune marcheaza un pas important catre stabilirea unui Mecanism Unic de Supraveghere credibil. continuă pe Ziarul Bursa

Un numar de 25 de banci nu ar fi trecut testele de stres ale BCE

Un numar de 25 de banci nu ar fi trecut testele de stres efectuate de Banca Centrala Europeana BCE), potrivit unui proiect de comunicat al institutiei referitor la rezultatele finale ale evaluarilor care vor fi anuntate maine, obtinut de Bloomberg. intre bancile analizate, 105 banci au trecut evaluarea, iar dintre cele care nu au reusit sa faca acest lucru, 10 au nevoie de capital suplimentar, potrivit unei persoane aproapiate situatiei, citate de Bloomberg. Situatia s-ar putea inca schimba, intrucat negocierile continua inainte de anuntarea rezultatelor finale, pe 26 octombrie, a precizat sursa citata de Bloomberg.

FMI considera un succes testele de stres ale BCE

Fondul Monetar International a salutat, ieri, incheierea cu succes a testelor de stres derulate de Banca Centrala Europeana asupra bancilor cu probleme din zona euro, arata un comunicat remis redactiei.

Bursele europene, in declin dupa testele de stres ale bancilor

Actiunile tranzactionate la bursele europene au scazut ieri, trase in jos de evolutia institutiilor de credit din Italia, pe fondul rezultatelor testelor de stres anuntate de BCE duminica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )