Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moodys a confirmat ratingul Primariei Alba Iulia la Ba1, imbunatatind perspectiva la stabila

B1 B1,
Moodys a confirmat ratingul Primariei Alba Iulia la Ba1, imbunatatind perspectiva la stabila

Moodys a confirmat ratingul Primariei Alba Iulia la Ba1, imbunatatind astfel perspectiva la stabila, informeaza Mediafax. La sfarsitul saptamanii trecute, Moodys a modificat perspectiva. continuă pe B1

Aventurile penale ale unui barbat din Alba Iulia condamnat in doua dosare la 6 ani cu executare pentru inselaciune

Un barbat din Alba Iulia specializat in infractiuni de intelaciune a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la 2 ani de inchisoare in regim de detentie. Adrian Petru Groza este beneficiarul unei alte condamnari de 4 ani de inchisoare, pentru infractiuni similare si este, in prezent, incarcerat la Penitenciarul Aiud.

Patronul acuzat de furtul unei statui de patrimoniu in valoare de peste 200.000 de euro, achitat la Judecatoria Alba Iulia

Patronul societatii de constructii din Alba Iulia judecat pentru ca ar fi furat o statuie de patrimoniu in valoare de peste 200. 000 de euro a fost achitat de instanta de fond. Soaita Ioan Ciprian a fost surprins in flagrant anul trecut in timp ce incerca sa vanda doua bucati din statuie intr-o parcare din Alba Iulia.

FOTO VIDEO Alimente expirate, spatii murdare si neincalzite la caminele Congregatiei Sf. Iosif din Alba Iulia

Reprezentanti ai unor institutii publice din Alba Iulia, au efectuat luni, 28 aprilie, sub coordonarea Prefecturii, o activitate de control la asezamintele sociale apartinand Fundatiei Congregatiei Sfantul Iosif. Este vorba despre doua camine pentru persoane varstnice din Alba Iulia, unde sunt ingrijiti 52 de batrani, respectiv de cantina asociatiei.

FOTO Se deschide Parcul Dendrologic de la Alba Iulia, o minune peisagistica a Transilvaniei

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad de la marginea orasului Alba Iulia, in zona dealului Mamut, se deschide pentru public. Locuitorii si turistii vor avea, astfel, la dispozitie o varietate mai mare de oportunitati de petrecere a timpului liber, pe langa Cetatea Alba Carolina.

Idei pentru afaceri de nisa in Alba Iulia: biciclete cargo pentru livrari si transport de bunuri

Proiectul european CycleLogistics, in care Primaria Municipiului Alba Iulia este partener, avand ca scop reducerea cantitatii de energie folosite in transportul urban de marfuri prin inlocuirea vehiculelor motorizate, cu biciclete cargo pentru livrari si transporturi de bunuri, ofera intreprinzatorilor locali ocazia de a se informa cu privire la cele mai noi si inedite mijloace de transport intra-urban.

Sogor Csaba: In traista cu care plec la Bruxelles am pus autonomia si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia

Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba sustine ca a pus intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )