Libnet.ro
UNICEF

20:30

in Mortal Kombat X vor fi pedepsiti cei care renunta cand se enerveaza [VIDEO]

Playtech Playtech,
in Mortal Kombat X vor fi pedepsiti cei care renunta cand se enerveaza [VIDEO]

Daca va veti enerva atat de tare incat sa iesiti dintr-un joc de Mortal Kombat X inainte de incheierea sa, veti fi pedepsiti printr-un Quitality. inca de pe vremea primelor jocuri din seria Mortal Kombat, cel mai atractiv moment al unei batalii dintre doua personaje era finalul. Cu un pic de efort si multa experienta, []. continuă pe Playtech

Cum arata noul Mortal Kombat X pe mobile [VIDEO]

Dupa o serie de trailere lansate pentru iminentul Mortal Kombat X, vedem in sfarsit cum va arata noul joc de lupte pe dispozitive mobile cu Android si iOS. in luna aprilie a acestui an, daca nu vor mai exista alte amanari, ar trebui sa putem pune mana pe noul Mortal Kombat X pentru PC si [].

Microsoft: Cei care folosesc Windows piratat vor putea face update la noul Windows 10 gratuit

Microsoft a anuntat ca va oferi gratuit noul update la Windows 10 chiar si celor care folosesc copii pitaratete ale sitemului de operare. Directorul sistemului de operare, Terry Myerson explicat pentru Reuters ca.

Ce mai facea Vanghelie care este, cand credea ca nimeni nu se uita in ograda Sectorului 5. MILIOANE de euro i-au intrat, prin aceste practici, in conturi

Marian Vanghelie si functionari din primaria pe care o conduce de 15 ani au ajuns in vizorul DNA si pentru autorizatii de constructie emise cu multe semne de intrebare. Pe un teren de peste 40 mii de metri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )