Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun. continuă pe Adevărul

Sania lui Mos Craciun ajunge la Zoo. Ce surprize ii mai asteapta acolo pe cei mici

Copiii vor putea vedea sania lui Mos Craciun si isi vor putea face si poza cu ea si cu renii care o trag. Popularul atelaj va fi a doua zi de Craciun la Zoo Sibiu.

FOTO Judecatorii, politistii si pompierii vasluieni, mesagerii lui Mos Craciun pentru pentru persoanele defavorizate

La sfarsitul acestei saptamani, judecatorii, politistii si pompierii au fost mesagerii lui Mos Craciun au impartind cadouri copiilor de la Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Negresti, respectiv bolnavilor din centrul DGASPC de la Malaesti.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

Pepe si-a dus fetita in vizita la Mos Craciun! Ce mare a crescut Maria!

Pepe a dus-o pe micuta Maria, fetita lui de doi ani si jumatate, sa-l cunoasca pe Mos Craciun. Aceasta a fost extrem de incantata de intalnirea pe care celebrul ei tata a imortalizat-o in cateva fotografii de colectie.

VIDEO Mos Craciun a salvat un barbat dintr-un incendiu

Un pompier imbracat ca Mos Craciun i-a oferit unui australian cel mai frumos cadou atunci cand l-a salvat dintre-un incendiu. Pompierul Nick Carey era imbracat in Mos Craciun in timpul unui eveniment caritabil cand a vazut fumul care se ridica din partea de sus a unei proprietati din Rutherford, New South Wales, relateaza The Independent.

Mos Craciun a venit deja la Mihaela Borcea! Iata ce surpriza i-au pregatit angajatii ei!

Mos Craciun a vizitat-o deja pe Mihaela Borcea. Angajatii ei de la Michelle Anti Ageing & Dental Clinic i-au pregatit o frumoasa surpriza, impodobind bradul si decorand clinica de infrumusetare in spiritul Craciunului, fara ca ea sa stie, ceea ce a bucurat-o nespus pe femeia de afaceri.

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

VIDEO Fanfara lui Mos Craciun i-a colindat pe buzoieni

Fanfara lui Mos Craciun a poposit sambata seara in Buzau. Direct din saniuta lui Mos Craciun, cinci instrumentisti foarte talentati au descins in cartierele orasului si au oferit buzoienilor un adevarat spectacol de colinde pline de energie si veselie, romanesti dar si straine.

FOTO Pompierii din Salaj sunt in relatii bune cu Mos Craciun

Peste 400 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj au primit si in acest an cadouri din partea lui Mos Craciun. De cadouri au avut parte si rezidentii Caminului de batrani de la Boghis, vizitati in fiecare an, de sarbatori, de pompieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )