Libnet.ro
UNICEF

15:45

Motivarea instantei in cazul violatorilor din Vaslui. Fapta lor a produs un sentiment de indignare

Antena3 Antena3,
Motivarea instantei in cazul violatorilor din Vaslui. Fapta lor a produs un sentiment de indignare

Lasarea in libertate sub control judiciar a celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani a produs un sentiment de indignare, avand in vedere gravitatea faptelor si pericolul pentru. continuă pe Antena3

Unul dintre judecatorii APELULUI in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

Si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o.

Unul dintre judecatorii apelului in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

Si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o.

Motivarea instantei in cazul violului de la Vaslui: Calitatea morala a persoanei vatamate, aspect pe care inculpatii au vrut sa-l evidentieze, este lipsita de relevanta/ Lasarea in libertate a violatorilor a produs un sentiment de indignare

Lasarea in libertate sub control judiciar a celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani a produs un sentiment de indignare, avand in vedere gravitatea faptelor si pericolul pentru ordinea publica, arata instanta in motivarea deciziei de condamnare si arestare a agresorilor, relateaza Mediafax.

Adevarul despre arestarea violatorilor din Vaslui. Ce i-a aruncat dupa gratii

Magistratii Judecatoriei Vaslui au motivat hotararea prin care au dispus condamnarea celor sapte tineri din localitatea vasluiana Valeni, care in noiembrie 2014 au violat o eleva navetista, ore in sir, pana.

MOTIVAREA instantei in cazul violului de la Vaslui: Lasarea in libertate a violatorilor a produs un sentiment de indignare

Lasarea in libertate sub control judiciar a celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani a produs un sentiment de indignare, avand in vedere gravitatea faptelor si pericolul pentru ordinea publica, arata instanta in motivarea deciziei de condamnare si arestare a agresorilor.

Motivarea instantei in cazul lui Sorin Oprescu: Lasarea in libertate ar putea afecta ancheta. Primarul Capitalei, interceptat si monitorizat prin GPS (VIDEO)

Lasarea in libertate a lui Sorin Oprescu ar putea afecta bunul mers al anchetei, se arata in motivarea instantei, informeaza B1 TV. Potrivit documentului, primarul Capitalei a fost interceptat si monitorizat prin.

Filmul luarii banilor de catre Sorin Oprescu. Afla amanunte interesante din motivarea instantei

Faptul ca Sorin Oprescu detine a doua functie electiva din Romania, ca numar de voturi, dupa cea de Presedinte al Romaniei, a cantarit mult in decizia instantei de a-l aresta preventiv pe Primarul General al.

Mare atentie pe cine aduceti in casa! Bona copilului a lasat fara bunuri si bani o familie din Vaslui

Bani, haine, 5. 000 de euro si bratara copilului de care ar fi trebuit sa aiba grija. Asta a furat o bona din casa familiei pentru care lucra, in doar trei luni. Mama care o angajase a banuit ca se intampla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3107 seconds )