Libnet.ro
UNICEF

21:00

Unul dintre judecatorii apelului in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

România Liberă România Liberă,
Unul dintre judecatorii apelului in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

Si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o. continuă pe România Liberă

Unul dintre judecatorii APELULUI in cazul violatorilor din Vaslui s-a ABTINUT

Si judecatorul din Vaslui care a dat hotararea de condamnare a celor sapte tineri din Valeni formulase o cerere de abtinere, insa Judecatoria Vaslui i-a respins-o.

Pro TV a fost amendat pentru trei stiri, dar a scapat din nou fara sanctiune in cazul Maruta/fata din Vaslui

CNA a amendat, marti, cu 15. 000 de lei postul Pro TV pentru trei stiri in care a fost incalcata legislatia audiovizualului, inclusiv una in care au fost prezentate imagini de la locul unei sinucideri, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, CNA a analizat din nou cazul emisiunii La Maruta in care a fost prezentata fata violata din Vaslui, dar nici de data aceasta nu a fost votata o sanctiune, potrivit Paginademedia. ro.

Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane ar fi ajuns la Berlin, inflitrat printre miile de refugiati

Dezvaluiri socante despre imigratii care au invadat Europa. Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane se afla la Berlin, dupa ce s-a infiltrat printre miile de refugiati veniti.

Unul dintre jihadistii britanici ucisi intr-un atac cu drone planuia sa o ASASINEZE pe Regina

Unul dintre cei doi jihadisti britanici, care au fost ucisi intr-un atac cu drona in Siria efectuat de fortele aeriene regale britanice RAF), ar fi planuit s-o asasineze pe regina Elisabeta a II-a, potrivit The Daily Telegraph.

Fata violata din Vaslui e hartuita pe Internet. Iata detaliile intregii povesti

La zece luni de la viol si la cateva saptamani dupa ce agresorii ei au fost trimisi in arest, adolescenta din Vaslui violata de sapte tineri este hartuita din nou. De data aceasta, pe Internet. Fotografii.

CNA a inchis cazul victimei violului din Vaslui prezentat in emisiunea La Maruta. Pro TV a scapat de sanctiune

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a reluat, marti, 8 septembrie, discutiile in cazul emisiunii La Maruta in care a fost dezvaluita identitatea victimei violului din judetul Vaslui, singura propunere facuta, respectiv amendarea postului Pro TV cu 100. 000 de lei, neintrunind numarul necesar de voturi pentru a fi aplicata.

Unul dintre cele mai vechi lanturi de supermarketuri din Bucuresti, pe punctul sa devina...Mega Image

General NIC, operatorul unuia dintre cele mai vechi lanturi supermarketuri din Bucuresti si chiar si din Romania, este pe punctul sa devina Mega Image, tranzactia dintre cele doua parti urmand sa fie supusa analizei din partea Consiliului Concurentei.

Perchezitii la Consiliul Judetean si Prefectura din Vaslui

Procurorii anticoruptie au inceput mai multe perchezitii in aceasta dimineata la Consiliul Judetean Vaslui, Prefectura Vaslui si alte doua comune din judet, ne-au spus surse judiciare. DNA investigheaza fapte de coruptie legate de atribuirea unor contracte cu fonduri europene acordate prin POS Mediu, ne-au mai spus sursele citate.

Mare atentie pe cine aduceti in casa! Bona copilului a lasat fara bunuri si bani o familie din Vaslui

Bani, haine, 5. 000 de euro si bratara copilului de care ar fi trebuit sa aiba grija. Asta a furat o bona din casa familiei pentru care lucra, in doar trei luni. Mama care o angajase a banuit ca se intampla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )