Libnet.ro
UNICEF

01:06

Motivele incredibile pentru care CNA nu analizeaza cazul Antena 3

România Liberă România Liberă,
Motivele incredibile pentru care CNA nu analizeaza cazul Antena 3

Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), spune ca Laura Georgescu, presedintele CNA, a mintit in legatura cu faptul ca nu poate chema din concediu membrii Consiliului pentru a discuta cazul Antena 3. continuă pe România Liberă

Cazul Antena 3, motiv de cearta la CNA: Iorga spune ca Laura Georgescu minte

Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a declarat ca Laura Georgescu, presedintele CNA, a mintit cand a spus ca nu poate chema din concediu membrii Consiliului pentru a discuta cazul Antena 3.

Laura Georgescu poate chema din concediu membrii CNA pentru cazul Antena 3

Unul dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA), Narcisa Iorga, a declarat ca Laura Georgescu a mintit atunci cand a spus ca nu poate chema din concediu membrii CNA pentru a laua in discutie cazul Antena 3.

Sefa CNA da vina pe concedii pentru lipsa unei reactii privind Antena 3. Laura Georgescu, contrazisa de Narcisa Iorga (VIDEO)

Liderul PMP Elena Udrea o acuza pe Laura Georgescu ca protejeaza, prin lipsa sa de reactie, practicile Antenei 3 referitoare la procesul ICA, motiv pentru care a formulat o plangere penala impotriva.

O parte din motivele pentru care presedintele Traian Basescu uraste Antena 3

Daca mai are nevoie de lamuriri, presedintele Traian Basescu are mai multe motive pentru care uraste postul de stiri Antena 3 si nu s-a ferit niciodata sa o arate public. Echipa noastra a dezvaluit,.

Primele declaratii ale procurorului care a instrumentat cazul Voiculescu

Dupa decizia definitiva de condamnare in cazul Dan Voiculescu, procurorul care a instrumentat cazul si l-a trimis in judecata raspunde, pentru prima oara, atacurilor din ultimii sase ani. Emilian Eva, fost anchetator anticoruptie, a declarat pentru Digi24 ca ancheta pe care a facut-o a fost corecta, ca niciodata nu a influentat martori si ca nu a avut niciun beneficiu ulterior trimiterii rechizitoriului in instanta.

Politic Show: Ponta, inceput de campanie electorala in biserici; Dupa condamnarea lui Voiculescu, PC se dezintegreaza; Motivul pentru care deputatul constantean Florin Gheorghe a demisionat din PMP

Compensatie pentru Predoiu: promisiunea postului de premier. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost uns ieri, in mod oficial, candidatul. Deputatii PDL si PNL vor sesiune extraordinara, in 19 august, pentru reexaminarea legii CAS. Deputatii PDL si PNL le cer liderilor grupurilor.

Deputatul Florin Gheorghe pleaca din PMP: S-au inradacinat aceleasi obiceiuri pentru care am parasit PDL

Deputatul Florin Gheorghe a demisionat din partidul Elenei Udrea. Deputatul spune ca a parasit PMP pentru ca nu mai face face o politica onesta si corecta. La Constanta s-au inradacinat exact aceleasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )