Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motivele pentru care romanii refuza sa se vaccineze. Cum arata profilul celor care nu cred in pandemie

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care romanii refuza sa se vaccineze. Cum arata profilul celor care nu cred in pandemie

Un sondaj realizate de catre INSCOPResearch si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe), arata ca principalul motiv invocat de catre romani pentru a nu se vaccina il reprezinta teama de posibile reactii adverse. Studiul mai arata si profilul romanului antivaccinist care nu crede in pandemie, acesta fiind caracterizat de persoane fara venituri, din mediul rural si cu studii primare. continuă pe Adevărul

Gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului!

Se anunta o gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Toti romanii trebuie sa stie asta. Se dau bani pentru cei care se vaccineaza anti-coronavirus Se anunta un serviciu gratuit pentru toti romanii care se vaccineaza anti-coronavirus. Este anuntul momentului dupa .

Lidl face surpriza momentului pentru toti romanii: mare atentie la acest produs din magazine

Lidl a pregatit o surpriza insemnata pentru toti romanii. Preturile la astfel de produse sunt, de regula, destul de mari, dar retailerul mizeaza pe un cost mic si pe un ajutor mare. Sau cel.

Motivele medicale pentru care elevii si profesorii pot continua scoala online

Inainte de redeschiderea scolilor, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat situatiile in care elevii pot face in continuare orele online, de acasa, desi colegii lor de clasa merg la scoala, dupa.

Digi da asa ceva gratis pentru toti romanii. Schimba cu totul felul in care folosesti telefonul

Contextul in care ne regasim a dus la doua necesitati: apeluri vocale mai bune si internetul mai rapid, mai sigur. Digi |RCS-RDS ofera ceva foarte util pentru aceste doua nevoi. De cativa.

Anuntul zilei de la Lidl pentru toti romanii: se intampla in magazine

Desi e inca iarna, ne gandim toti la sosirea primaverii. Si nu e foarte departe. Iar Lidl incepe primavara cu oferte grozave pentru toti clientii din tara. Lidl Romania, unul dintre.

Motivul pentru care s-a predat Daniel Dragomir: Vrea sa beneficieze de legea potrivit careia instantele pot sa refuze predarea unor condamnati fugari pe motiv ca sunt rezidenti in Italia

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru fapte de coruptie si a fugit din Romania chiar inainte de condamnare, s-a predat la Bari, in contextul in care Parlamentul it.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )